Νέα ποινή απαγόρευσης εισόδου τριών μηνών από τα γήπεδα και πρόστιμο 30.000 ευρώ επέβαλλε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Η τιμωρία αφορά πράξεις και δηλώσεις του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού AKTOR μέσω αναρτήσεών του στο instagram, που συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος. Το «τριφύλλι» τιμωρήθηκε με πρόστιμο 50.000 ευρώ.

Έτσι, η ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον Γιαννακόπουλο φτάνει συνολικά στους 14 μήνες, όμως, έχει τη δυνατότητα προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ:

«1. Επιβάλλεται στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ιδιοκτήτη της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) η ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για διάστημα τριών (3) μηνών και χρηματικό πρόστιμο ύψους τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, πράξεις που έλαβαν χώρα την 21-6-2024, διά αναρτήσεών του στο με?σο κοινωνικη?ς δικτυ?ωσης Instagram, και

2. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) χρηματικό πρόστιμο ύψους πενήντα χιλιάδων (50.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του ιδιοκτήτη της, οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, και έλαβαν χώρα κατά τα ως άνω».