Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε την συμφωνία της με τον Νταν Άσγουορθ, ο οποίος πρόκειται να αποτελέσει τον επόμενο αθλητικό διευθυντή του συλλόγου.

Παρόλο που η υπόθεση του Νταν Άσγουορθ πέρασε από πολλά κύματα για την Γιουνάιτεντ, ο Άγγλος θα αναλάβει εν τέλει χρέη αθλητικού διευθυντή στο Μάντσεστερ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τον διορισμό του Νταν Άσγουορθ ως τον νέο αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, δίνοντας τέλος σε ένα παρατεταμένο σίριαλ με τη Νιούκαστλ, η οποία αρχικά τον έθεσε στο περιθώριο όταν εκείνος ενημέρωσε τον σύλλογο για την επιθυμία του να αποχωρήσει για χάρη των “Κόκκινων Διαβόλων”.

Οι οικονομικές απαιτήσεις των “καρακάξων”, όσον αφορά το πακέτο αποζημίωσης για την αποχώρηση, είχαν παρατείνει τη διαδικασία, ωστόσο εν τέλει οι δύο σύλλογοι έδωσαν τα χέρια, με τους όρους αυτής της συμφωνίας να παραμένουν εμπιστευτικοί μεταξύ των συλλόγων.

Η έγκαιρη άφιξη του Άσγουορθ αποτελεί σημαντική εξέλιξη για τα καλοκαιρινά μεταγραφικά σχέδια της Γιουνάιτεντ, ενώ συγχρόνως ολοκληρώνεται η νέα ιεραρχία στελεχών της ομάδας με επικεφαλής τον Τζιμ Ράντκλιφ ύστερα από τις συμφωνίες με Ομάρ Μπεράντα (CEO) και Τζέισον Γουίκλοξ (τεχνικός διευθυντής).