Πρεμιέρα έχει απόψε το OMONOIA TV, το επίσημο 24ωρο τηλεοπτικό κανάλι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Το πρώτο σήμα, που σηματοδοτεί την έναρξη των προγραμμάτων του OMONOIA TV, “πέφτει” στις 19:48!

Θα ακολουθήσει απολαυστικό πρόγραμμα, με την εναρκτήρια εκπομπή, πλάνα και δηλώσεις από το αεροδρόμιο Λάρνακας από όπου η ομάδα μας αναχωρεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και έπειτα σειρά θα πάρει μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα, Φαμπιάνο, ο οποίος υποδέχτηκε το OMONOIA TV στο σπίτι του!

Το OMONOIA TV διατίθεται ως πρόσθετο αθλητικό πακέτο της Cytavision, με μόνο €3,90/μήνα.

👉 Πώς να αποκτήσεις του OMONOIA TV:

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Οι φίλαθλοι θα πρέπει να ζητήσουν την ενεργοποίηση του OMONOIA TV.

– Όσοι φίλαθλοι είναι νέοι συνδρομητές της Cytavision μπορούν να ζητήσουν ενεργοποίηση της Cytavision και του OMONOIA TV με έναν από τους ακόλουθους τρόπους: Τα καταστήματα CYTA, το τηλεφωνικό κέντρο στο τηλέφωνο 132, μέσω της ιστοσελίδας CYTA και μέσω του My Cyta App.

– Οι υφιστάμενοι συνδρομητές Cytavision μπορούν να ζητήσουν ενεργοποίηση του OMONOIA TV με έναν από τους ακόλουθους τρόπους: Τα καταστήματα CYTA, το τηλεφωνικό κέντρο 132, μέσω της ιστοσελίδας CYTA και του My Cyta App, αλλά και από το μενού της Cytavision στις τηλεοράσεις τους.

– Οι συνδρομητές της PrimeTel μπορούν να ζητήσουν ενεργοποίηση του OMONOIA TV από την PrimeTel.

👉 Μεγάλες προσφορές

Με την έναρξη λειτουργίας του OMONOIA TV έρχονται και μεγάλες προσφορές!

Όσοι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι κάτοχοι Privilege Card ή/και Εισιτηρίου Διαρκείας 2024-25 μπορούν να παρακολουθούν το OMONOIA TV δωρεάν για τέσσερις μήνες, χωρίς δεσμεύσεις ή συμβόλαια! Οι υπόλοιποι φίλαθλοι λαμβάνουν ένα μήνα δωρεάν συνδρομή για το OMONOIA TV και πάλι χωρίς δεσμεύσεις.

Πέραν από αυτά, όλοι οι νέοι συνδρομητές Cytavision μπορούν να επωφεληθούν έκπτωσης 50% για έξι μήνες στα πακέτα Value και Variety.

Το OMONOIA TV κατέχει τη θέση 240 στο μενού της Cytavision.

OMONOIA TV… και κτυπά δυνατά στην έδρα σου!