Σε εργασίες συντήρησης κτηριακών εγκαταστάσεων στο σωματείο θα προχωρήσει η Αλκή, όπως γνωστοποίησε στο facebook ο πρόεδρός της, Μάριος Παρασκευά. Αναλυτικά:
«Επιθυμούμε να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι μετά από συνέδρια του Δ.Σ αποφασίστηκε ομόφωνα όπως προχωρήσει σε εργασίες συντήρησης κτηριακών εγκαταστάσεων στο ιστορικό σωματείο της Αλκής επι της οδού Λουκή Ακρίτα στην Λάρνακα.

Η υφιστάμενη κατάσταση των κτηριακών εγκαταστάσεων του σωματείου δεν μας επιτρέπει την χρήση του για συνεδριάσεις και για άλλους σκοπούς που δύναται το Δ.Σ να υλοποιήσει.

Το Δ.Σ χρησιμοποιεί για τις συνεδρίες του προσωρινά  τον σύλλογο «Μαραθώνα Κάτω Βαρωσιών» στο Τσιακκιλερό.

Μέσα απο εποικοδομητική συζήτηση αποφασίστηκε όπως προχωρήσουμε άμεσα σε συντήρηση του σωματείου έτσι ώστε να καταστεί λειτουργικό.

Όλες οι εργασίες καθώς και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για αυτές είναι μέσα απο εθελοντική εργασία των μελών του σωματείου μας με μηδενικό κόστος.

Είναι χρέος και καθήκον προς την ομάδα μας και τους πιστούς φιλάθλους της Αθάνατης να επιστρέψουμε πίσω στη δίκη μας στέγη και το δικό μας σωματείο.

Εκ μέρος του Δ.Σ

Μάριος Παρασκευά (Πρόεδρος)

Λουκία Κυριάκου (Γενική Γραμματέας)».

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Τρίτη Λάρνακα louhiou 2024 ΔΕΛΤΙΟ TYNOY ενημερώσουμε Συνεδρίια ΔιοικητκKoЙ Συμβουλίου πραχωρήσει Λάρνακας ΚΑλκής εργααίες συντήρησης Κπηριακών η అరెంట Λουκή Ακρία αποφασίστηκεο ομάφωνα Λάρνακα. στο ιστορικό Σωματείο κατάσταση χρήση κτηριακών συνεδριάσοες υλαποιήσει Σωματείου άλλους ακοποθς TOU δύναται Emptme To ΔΣ χρησιμοπτοιεί ΔιοκηTιKo Συμβούλιο Bapwolwv 010 Τσιακκιλερά 10U προσωρινά GTOV Σάλλογα Μαραθώνα Katw Mtoa amó εποικοδομηηκή συζημηση απορασίστηκε όπως πραχπρήσουμε AMEEA προς Σιματείου, κατσστεί ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ TUV μελών χρησμοποιηθούν Iwpanciou ar elvai από MHAENIKO κόστος. Α.κα και 0 Gt τους ππιαιούς φιλάθλους της AGANATHI Ευχαριστώ πολύ EK μέρους AE Λουκίa Kupidkou Γενική Γραμματέας Αλκή 1948 Λάρνακας Μάριος Παρασκκυά Προεδρος 1948 Λάρνακας"