Ο Άνχελο Σαγκαλ με δηλώσεις του σε Μέσο του εξωτερικού απάντησε στις φήμες για επιστροφή του στην Ουνιβερσιντάντ Κατόλικα.
Όπως τόνισε ο Χιλιανός ποδοσφαιριστής, δεν γνωρίζει κάτι για ενδιαφέρον της ομάδας της πατρίδας του, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο με τον Απόλλωνα.
Δήλωσε χαρακτηριστικά πως σέβεται τους ανθρώπους των γαλάζιων και θα ήταν ασέβεια να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση (βλέπε επιστροφή).
Αναλυτικά:
«Δεν γνωρίζω τίποτα για αυτό, κανένας δεν με ενημέρωσε, δεν έχω νέα για ενδιαφέρον της Ουνιβερσιντάντ. Ο μάνατζέρ μου, μου λέει αν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο από κάποια ομάδα. Αν είναι απλώς εικασίες, ξέρει ότι δεν χρειάζεται να μου το αναφέρει γιατί διαφορετικά θα μου αποσπάσει τη συγκέντρωσή μου. Δεν σκέφτομαι αν θα επιστρέψω ή όχι. Θα ήταν ασέβεια να σκέφτομαι να θέλω να επιστρέψω ή όχι, δεδομένου ότι έχω συμβόλαιο με τον Απόλλωνα. Σέβομαι τους ανθρώπους εδώ. Προς το παρόν, δεν μπορώ να σκεφτώ μία επιστροφή που δεν είναι υπαρκτή».