Ο Γιαννούλης ενημέρωσε πως θέλει να παραμείνει στο εξωτερικό εξετάζοντας τις προσεγγίσεις που έχει από Γερμανία και Αγγλία κι ο Παναθηναϊκός στρέφεται στις επόμενες επιλογές του για το αριστερό άκρο της άμυνάς του, έχοντας “κλειδώσει” τον στόχο του.

Ο διεθνής Έλληνας μπακ, στον οποίο οι “πράσινοι” προσέφεραν εδώ κι αρκετές εβδομάδες ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο -άνω του 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως- επικοινώνησε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα (1/7) κι αφού τους ευχαρίστησε για την πρόταση που του έχουν καταθέσει, τους ενημέρωσε πως θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο εξωτερικό.

Εξετάζοντας πλέον τις προσεγγίσεις που έχει δεχθεί από τη Γερμανία (Στουτγκάρδη) κι από την Αγγλία (Ίπσουιτς) και παίρνοντας το χρόνο του για την τελική επιλογή του.

Ο Παναθηναϊκός στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις

Ο Παναθηναϊκός στρέφεται πλέον σε άλλες επιλογές, έχοντας ήδη “τρέξει” τις τελευταίες μέρες τις επαφές του με δύο ξένους αριστερούς μπακ, για τους οποίους υπάρχει ήδη η σχετική έγκριση απ’ την πλευρά του Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο ένας “στόχος” μάλιστα αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην πορτογαλική Primeira Liga κι ο δεύτερος (σύμφωνα με πληροφορίες) είναι Ισπανός.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως με τον έναν εκ των δύο αριστερών μπακ, οι συζητήσεις είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και στον Παναθηναϊκό φορτσάρουν πλέον την όλη διαδικασία, προκειμένου να κλείσει το θέμα μέσα στην Τρίτη (2/7) και να “κλειδώσει” η μεταγραφή του βασικού αριστερού ακραίου αμυντικού που θα αποκτηθεί με προοπτική να πάρει φανέλα βασικού και να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Χουάνκαρ στο ρόστερ του “τριφυλλιού”.