Ο διευθυντής του γραφείου τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
Αναλυτικά:
Για την απόκτηση του Κβιλιτάια: «Για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας, μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Αναμένουμε να βοηθήσει σημαντικά γιατί είναι ένα είδος επιθετικού διαφορετικού από αυτούς που έχουμε».
Για το ότι δεν ήταν εύκολο να αποσπάσουν την υπογραφή του Γεωργιανού: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στο ΑΠΟΕΛ και ήθελε να τον κρατήσει. Δεν ήταν εύκολο να τον πείσεις αλλά στο τέλος όλα έκλεισαν θετικά. Στην Κύπρο μας αρέσει η υπερβολή. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μπούμε σε τέτοια συζήτηση για το συμβόλαιό του. Τα ποσά που γράφονται απέχουν από την πραγματικότητα. Δεν τον πήραμε με πενταροδεκάρες, έχει ένα καλό συμβόλαιο, αλλά ως εκεί. Ακούμε για υπέρογκα ποσά κι όλα αυτά, αλλά δεν ισχύουν».
Πότε θα ενσωματωθεί στην αποστολή; «Δεν έχει κάνει διακοπές ακόμα. Είναι λογικό να ξεκουραστεί λίγο και θα ενσωματωθεί στην αποστολή στην Αυστρία. Θα είμαστε εκεί στις 19 Ιουλίου. Θα μείνουμε μέχρι τις 14 στη Λετονία, θα δώσουμε δύο φιλικά εδώ, μετά θα επιστρέψουμε Κύπρο για ξεκούραση και μετά αναχωρούμε στις 19 Ιουλίου για την Αυστρία».
Για τις επόμενες μεταγραφές και τον Σπόλιαριτς: «Θέλουμε ένα αμυντικό εγνωσμένης αξίας αλλά δεν θα μπω σε ονοματολογία. Δεν έχουμε τίποτα το επίσημο ακόμα για Σπόλιαριτς από την Ανόρθωση. Ούτε για το φιλικό με τον Ολυμπιακό Πειραιώς έχω κάτι να ανακοινώσω. Όταν οριστικοποιηθεί θα βγει ανακοίνωση, θα ήταν λάθος να τοποθετηθώ όταν δεν έχει διευθετηθεί ακόμα».