Ο Κόντι Χάκπο τόνισε πως η Ολλανδία ήθελε να δώσει απαντήσεις στον αγώνα της κόντρα στην Ρουμανία και το έκανε, κάνοντας λόγο για την επιθυμία του ίδιου και των συμπαικτών του να δημιουργήσους νέες ωραίες αναμνήσεις στους φίλους των οράνιε.

“O φυσιοθεραπευτής της ομάδας μου είχε πει ότι θα σκοράρω εγώ το πρώτο γκολ της ομάδας και για αυτό το λόγο έτρεξα προς το μέρος του για να πανηγυρίσω το 1-0. Συνολικά, κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ξέραμε πως είχαμε απέναντί μας έναν σκληρό αντίπαλο, οπότε ήμασταν έτοιμοι να παλέψουμε.

Οι οπαδοί μας που βρέθηκαν στο γήπεδο ήταν σπουδαίοι και αυτό βοήθησε. Χρειαζόμασταν γκολ και αυτό κάναμε”, τόνισε χαρακτηριστικά ο MVP της αναμέτρησης, Κόντι Χάκπο, με τον επιθετικό της Λίβερπουλ να συμπληρώνει με νόημα: “Δεν έχω αναμνήσεις από το 2004, έχω όμως από το 2008.

Το Euro 2012 δεν ήταν μία καλή διοργάνωση για εμάς αλλά ακολούθησε μία πραγματικά καλή παρουσία σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαστε τώρα εδώ και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις. Ήταν σημαντικό απόψε να κάνουμε μία μικρή δήλωση”.

Υπενθυμίζεται πως με το γκολ του απέναντι στους Ρουμάνους ο Κόντι Χάκπο έφτασε τα 3 στο Euro 2024 και αυτή τη στιγμή μοιράζεται τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ στο τουρνουά μαζί με τους Ζορζ Μικαουτάτζε (Γεωργία), Τζαμάλ Μουσιάλα (Γερμανία) και Ιβάν Σραντς (Σλοβακία).