Ο Ατρόμητος πραγματοποίησε ακόμη μία μεταγραφική «βόμβα» και πρόσθεσε στο ρόστερ του μία… πινελιά ποιότητας.
Ο λόγος γίνεται για τον Αμρ Ουάρντα τον πρώην ποδοσφαιριστή Ανόρθωσης και Απόλλωνα, ο οποίος επιστρέφει στο Περιστέρι, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο. Ο ίδιος αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα, ενώ θα δώσει το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της σεζόν.
Ο ταλαντούχος εξτρέμ αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Πάμπλο Γκαρσία, με τον οποίον θα συνεργαστεί σε τρίτη διαφορετική ομάδα, μετά τον ΠΑΟΚ και τον Πανσερραϊκο.
Την περασμένη σεζόν ο Αιγύπτιος αγωνίστηκε με τη φανέλα των «Λιονταριών», μετρώντας συνολικά πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ σε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
Επίσης, έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου, έχοντας 30 συμμετοχές και 1 γκολ.
Σε ότι αφορά το παρελθόν του στην Ελλάδα, ο Ουάρντα αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, του Παναιτωλικού, του Ατρομήτου, του Βόλου και της Λάρισας, με την ομάδα του Περιστερίου να είναι αυτή στην οποία βρήκε την… Ιθάκη του. Συγκεκριμένα, με τον σύλλογο των δυτικών προαστίων ο Αιγύπτιος επιθετικός κατέγραψε συνολικά 13 γκολ και εννιά ασίστ σε 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πλέον είναι έτοιμος για ακόμη μία (η 3η) θητεία με την «κυανόλευκη» φανέλα.