Επιβίωσε σε ματς θρίλερ και επέστρεψε στη Ligue 1 η μεγάλη Σεντ-Ετιέν! Η μέχρι πρότινος υπέρπρωταθλήτρια Γαλλίας, κατάφερε να μετατρέψει το μπαράζ με τη Μετς σε «γκραν κινιόλ» ωστόσο μέσω της παράτασης «σφράγισε» την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία μετά από έναν χρόνο απουσίας!
Οι «στεφανουά» είδαν την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι να φέρνει το δεύτερο ματς των μπαράζ στα ίσα (2-1) και να στέλνει τον τελικό στην παράταση, εκεί όπου το περιπετειώδες γκολ του Γουαντζί στο 117′ τους χάρισε την άνοδο! Αποδοκιμασίες για Μπόλονι και Ντρεοσί από τους οπαδούς της Μετς, η οποία υποβιβάζεται στη Ligue 2.
Με εφιαλτικό τρόπο ξεκίνησε το ματς για τους γηπεδούχους καθώς έμεινε με δέκα παίκτες, με τον Ντιαλό στο 6′ να αντικρύζει την κόκκινη κάρτα. Παρόλα αυτά στο 17′ ο Καμαρά κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στη Μετς, με τον Μικαουτάτζε να κάνει το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 25′!
Όμως δέκα λεπτά αργότερα η Σεντ-Ετιέν πήρε σκορ παράτασης με τον Πετρό να μειώνει σε 2-1 στο 35′. Μάλιστα οι «πράσινοι» λίγο έλειψε στο δεύτερο μέρος να πάρουν την άνοδο, όμως το γκολ του Μασόν στο 64′ ακυρώθηκε μέσω VAR για φάουλ στην αρχή της φάσης με το ματς να οδηγείται σε έξτρα ημίωρο!
Εκεί, το γκολ στο 117′ από τον Γουατζί ήταν αρκετό για να διαμορφώσει το τελικό 2-2 και τον… χάρτη της πρώτης κατηγορίας για την επόμενη σεζόν!