Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Τα προημιτελικά του Euro 2024 ξεκινούν με δύο σπουδαία παιχνίδια σήμερα: η Ελβετία αντιμετωπίζει την Ιταλία και η οικοδέσποινα Γερμανία παίζει με τη Δανία.
Στην πρώτη χρονικά μάχη, οι Ιταλοί καλούνται να εμφανιστούν ως κάτοχοι του τίτλου, αφήνοντας πίσω τους τις μέτριες εμφανίσεις της φάσης των ομίλων. Εμφανίσεις που ομολογουμένως οι Ιταλοί συνηθίζουν να κάνουν στους ομίλους, δείχνοντας διαφορετικό πρόσωπο στη συνέχεια. Θα συμβεί κάτι τέτοιο και τώρα; Η απάντηση θα δοθεί απόψε κόντρα στους Ελβετούς που στη φάση των ομίλων ήταν αήττητοι, αποσπώντας ισοπαλία και από τη Γερμανία. Η νίκη της Ελβετίας έχει απόδοση 3.45, η ισοπαλία είναι στο 2.87 και η νίκη της Ιταλίας δίνει 2.45 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο!Πρόκριση της Ελβετίας με απόδοση 2.18 και της Ιταλίας με απόδοση 1.70. Το ενδεχόμενο παράτασης δίνει 5.70 και πέναλτι 4.45. Η Ιταλία έχει έξι under 2.5 γκολ και πέντε NG στα οχτώ τελευταία παιχνίδια, ενώ η Ελβετία έχει τέσσερα σερί GG και οχτώ under 2.5 γκολ στα δέκα τελευταία ματς. Σήμερα το over 2.5 γκολ δίνει 2.60 και το over 3.5 γκολ είναι στο 4.90 ενώ το under 2.5 γκολ δίνει 1.50. Στο 2.05 το GG, στο 1.72 το NG.
Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Ακολουθεί η μάχη της Γερμανίας με τη Δανία. Ούτε η οικοδέσποινα Γερμανία έχει πείσει ιδιαίτερα ως τώρα, αλλά έχει τη δύναμη της έδρας, γι’ αυτό βρίσκεται σταθερά στα φαβορί της διοργάνωσης από την αρχή. Η νίκη της Γερμανίας έχει απόδοση 1.65, η ισοπαλία είναι στο 3.70 και η νίκη της Δανίας δίνει 5.70 στην Stoiximan. Η πρόκριση των Γερμανών παίζεται στο 1.32 και των Δανών στο 3.45. Το ενδεχόμενο παράτασης δίνει 6.30 και το ενδεχόμενο των πέναλτι είναι στο 6.00.
Οι Γερμανοί έχουν τέσσερα GG στα έξι τελευταία ματς και τρία under 2.5 γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια, ενώ οι Δανοί έχουν τέσσερα GG στα πέντε τελευταία παιχνίδια και έξι under 2.5 γκολ στα οχτώ τελευταία ματς. Απόψε το over 2.5 γκολ δίνει 2.07 και το over 3.5 γκολ είναι στο 3.60, ενώ το under 2.5 γκολ δίνει 1.75. Στο 2.00 το GG, στο 1.75 το NG.
Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.
Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης
Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.
Ακολούθησε την Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!