Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Για την οικονομική κατάσταση: «Έχουν επεξηγηθεί αναλυτικά στα μέλη και τα οικονομικά και όλα όσα έχουν συμβεί. Κανείς δεν κρύφτηκε. Το ΔΣ υποσχέθηκε διαφάνεια».

Αν εξέφρασε πρόθεση να μπει στη διοικούσα επιτροπή ο Σταύρος Παπαγεωργίου: «Υπάρχει αυτή η πρόθεση. Πρέπει να γίνει συνεδρία του ΔΣ για να οριστεί ο οποιοσδήποτε».

Για το «Anorthosis Donations»: «Τα λεφτά αποκλειστικά διατίθενται για τις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος».

Για τον στόχο του ενός εκατομμυρίου: «Χθες ξεπεράσαμε τις 100 χιλιάδες. Είμαστε πολύ μακριά από τον στόχο. Σαφώς οι ανάγκες είναι μεγάλες, η ομάδα πρέπει να κτιστεί από το μηδέν».

Για τον Κορέια: «Ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει και έχουν απομείνει τυπικές λεπτομέρειες ώστε να γίνει αυτό».

Για τους υποψήφιους προπονητές: «Έχουν αξιολογηθεί πάρα πολλές περιπτώσεις προπονητών. Έχει καταρτιστεί μια λίστα και γίνονται με όλους συναντήσεις, είτε διαδικτυακές είτε κατ’ ιδίαν. Υπάρχουν και ονόματα που δεν έχουν γραφτεί. Είναι πολλά παραπάνω τα ονόματα που έχουν γραφτεί από αυτά που έχουν απασχολήσει».

Αν είναι στη λίστα ο Οκκάς: «Ναι ασφαλώς».

Πότε αρχίζει η προετοιμασία; «Την 1η Ιουλίου».

Άρα πριν την 1η Ιουλίου είστε υποχρεωμένοι να έχετε προπονητή: «Θα έχουμε προπονητή πολύ νωρίτερα».

Για τις προσφυγές και τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές: «Είναι σε πολύ καλό σημείο οι επαφές, με την έννοια ότι με όλους τους ποδοσφαιριστές έγιναν συγκεκριμένες συζητήσεις γιατί έπρεπε και αυτοί δεν εξέφρασαν πρόθεση για προσφυγή να είναι ενημερωμένοι για το πλάνο αποπληρωμής τους. Ανακοινώθηκαν και συμφωνίες. Είναι μια διαδικασία που είναι συνεχώς σε εξέλιξη».