Οι πρωταθλητές, ετοιμάζονται για να βάλουν μπρος εν όψει της σεζόν 2024-25 και τη Δευτέρα αρχίζει να δέχεται…επισκέψεις το προπονητικό κέντρο.

Εκείνο που παραμένει σε εκκρεμότητα, είναι η απουσία έστω και ενός σέντερ φορ αφού η τριπλή αποχώρηση (Κβιλιτάια, Τομανέ, Γουίλσον) δεν αναπληρώθηκε ακόμα έστω και με μία μεταγραφή.
Είναι πάντα στο προσκήνιο η απάντηση του Ελ Αραμπί και αν ο Μαροκινός δεχτεί την πρόταση τότε θα είναι η πρώτη επιθετική επιλογή. Όσο όμως δεν απαντά, η διοίκηση ψάχνει και άλλες επιλογές αφού στόχος είναι να ενισχυθεί το ρόστερ με δύο επιθετικούς.

Παράλληλα συνεχίζεται το ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Βιγιαφάνες και αυτό σημαίνει ότι με δύο επιθετικούς και ένα 10άρι συμπληρώνεται το ρόστερ.
Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τέσσερις μεταγραφές και είναι οι Σέρχιο Τεχέρα, Ευαγόρας Αντωνίου Τσάβι Κιντιγιά, Βίτορ Μιρ και θα γίνουν ενδεχομένως πέντε με τον Τσαρλς Άπια.

Εν όψει της πρώτης συγκέντρωσης αναμένεται να υπάρξουν οι απουσίες των διεθνών. Θα πάρει επιπλέον άδεια ο Κοσταντίνοφ και ίσως ο Σατσιάς ενώ θα καθυστερήσει λόγω EURO η ένταξη των Μπέλετς και Ντβάλι.