Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 για όλα όσα αφορούν τους γαλαζοκίτρινους.
Αναλυτικά:
Για τον Βίτορ Μέερ: «Να αρχίσουμε από τον Βίτορ Μέερ αλλά η απάντηση δεν θα είναι τόσο ξεκάθαρη αφού ο παίκτης δεν έχει υπογράψει με την ομάδα μας. Την αγορά της Βραζιλίας ως ΑΠΟΕΛ την κοιτάζουμε συνεχώς. Να μην ξεχνάμε πως είναι η δεύτερη εθνικότητα μετά τους Έλληνες στο ΑΠΟΕΛ. Κοιτάζουμε ποδοσφαιριστές που να έχουν προοπτική, που ενδιαφέρουν την ομάδα και να είμαστε εμείς που θα τους δώσουμε την ευκαιρία να πάνε κάπου καλύτερα».
Για τις επόμενες προσθήκες: «Η προτεραιότητά μας είναι η θέση του κεντρικού επιθετικού και του επιτελικού μέσου. Για την ώρα δεν έχουμε αποστείλει συμβόλαια σε παίκτες για αυτές τις θέσεις. Υπάρχουν διάφοροι στόχοι που μας ενδιαφέρουν. Πρέπει όμως να ενδιαφέρεται και η άλλη πλευρά. Θέλουμε να αποκτήσουμε ένα επιθετικό μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. Υπάρχουν παίκτες που το συμβόλαιό τους λήγει 30 Ιουνίου.  Βλέπουμε και ποδοσφαιριστές για τον κατάλογο β΄. Έχουμε ανοικτές τις κεραίες μας σε όλες τις κατευθύνσεις. Μόλις έχουμε εξελίξεις θα ενημερώσουμε».
Αν θα κάνει υπέρβαση γι’ αυτές τις θέσεις το ΑΠΟΕΛ:  «Η θέση του «9αριού» και του «10αριού» είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες στο ποδόσφαιρο. Αν ψάχνεις παίκτες που μπορούν να αναβαθμίσουν την ποιότητα της ομάδας τότε θα είναι και από τα πιο ακριβά συμβόλαια. Κοιτάμε και παίκτες του Καταλόγου Β’. Έχουμε ανοικτές τις κεραίες μας ανοικτές».
Για το αν θα αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός: «Υπάρχει ο Ντβάλι, ο Πέτροβιτς, ο Σούσιτς, ο Πολυκάρπου, ο Ευαγόρας Αντωνίου. Ουσιαστικά, τον Ευαγόρα Αντωνίου τον αποκτήσαμε στη θέση του Καραμανώλη ο οποίος επέστρεψε στη Δόξα. Σε σχέση με τη λίστα Α’ δεν είναι προτεραιότητα ο αμυντικός. Μετά την απόκτηση του Κιντιγιά έχουμε τρεις κενές θέσεις και θα είναι οι δύο κεντρικοί επιθετικοί».
Αν ενδιαφέρει ο Καστέλ: «Ο προπονητής μας, μας έχει κάνει τις υποδείξεις του σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές που γνωρίζει όπως έγινε με Τεχέρα και Κιντιγιά. Τους γνωρίζει και τους δύο αρκετά καλά».
Για τη θέση του ΑΠΟΕΛ και την απάντηση προς την Αστυνομία: «Να είναι γεμάτα τα γήπεδα από οπαδούς. Σεβόμαστε το έργο της Αστυνομίας αλλά πρέπει να αλλάξουν λίγο τη νοοτροπία τους. Άκουσα τον κ. Ανδρέου να απαντάει όπως μας απάντησε εμάς για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής . Είπε ότι ‘’αφού είναι επιτυχημένο γιατί να το χαλάσουμε;’’. Η λογική τους δηλαδή είναι η εξής: Αν αφαιρέσουμε τα αυτοκίνητα από τον δρόμο, δεν θα έχουμε ατυχήματα. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ήταν κύριος σε όλη τη σεζόν. Πλην από το περιστατικό με τη Νέα Σαλαμίνα στο κύπελλο ουδέποτε έδωσε δικαιώματα.
Ακόμα κι όταν ο Φαράζ πανηγύρισε μπροστά από τους οπαδούς μας δεν έγινε κάτι. Τελείωσε το παιχνίδι και 600 άτομα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με τόσο άγχος και τόση ένταση και δεν έγινε το παραμικρό. Αντιθέτως είδαμε μία πολύ ωραία κίνηση από δύο παιδιά που παρηγορούσαν τον παίκτη της ΑΕΚ. Θα βραβεύσουμε τα δύο αυτά παιδιά και με αυτόν τον τρόπο θα βραβεύσουμε όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ γιατί τέτοιες περιπτώσεις είχαμε πολλές εκείνη τη μέρα».
Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Αρχίσαμε πάρα πολύ καλά, είμαστε στις 5.000».