Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

-Για την κλήρωση στον Β’ Προκριματικό Γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ: «Η μία ομάδα, η Ορνταμπάσι, έχει παράδοση στο Καζακστάν, έχει κόσμο. Ο Πέτροβιτς μου είπε ότι θα είναι sold out, θα έχει 20.000 κόσμο. Μπορεί να μην έχει την ένταση των δικών μας γηπέδων, αλλά θα είναι γεμάτο. Η Πέτροκουμπ έκανε πέρυσι το νταμπλ, εκτόπισε την Σέριφ Τίρασπολ που έκανε δυναστεία. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσγειωμένοι. Στο Τσάμπιονς Λιγκ τίποτα δεν σου χαρίζεται».

-Για τα καθήκοντα του Γιώργου Εφραίμ: «Ο τίτλος του είναι διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος και θα έχει να κάνει με οτιδήποτε αφορά την ομάδα. Θα έχει να κάνει με το πρακτικό και το πνευματικό κομμάτι. Έχει την αντίληψη του πρωταθλητισμού, μπορεί να την εμφυσά σε οποιονδήποτε νέο παίκτη έρθει στον Αρχάγγελο. Έχει την αντίληψη του να δημιουργεί σχέσεις με το τεχνικό επιτελείο, που να μπορεί να συλλέγει τις πληροφορίες που χρειάζονται για οτιδήποτε είναι αναγκαίο για την ομάδα. Θα μπορεί να αξιολογεί και ποδοσφαιριστές από την ακαδημία, ποιοι μπορούν να είναι έτοιμοι για την πρώτη ομάδα. Μπορεί να είναι και δημιουργός στρατηγικής, εάν χρειαστεί».

-Αν το ΑΠΟΕΛ προσανατολίζεται για δημιουργία δικού του καναλιού: «Το θέμα του καναλιού έχει συζητηθεί πάρα πολλές φορές. Υπάρχουν πρακτικά ζητήματα. Το έχουμε ψάξει αρκετά, δεν ξέρω αν θα το υλοποιήσουμε άμεσα. Αυτό που προσανατολιζόμαστε με τον πάροχο μας κι εννοώ την Cablenet, έχει πολλή διάθεση να παρέχει υλικό στον κόσμο. Θα υπάρχει καθημερινά εκπομπή μίας ώρας από την προετοιμασία, θα μεταδοθούν τηλεοπτικά τα φιλικά».

-Για τα μεταγραφικά: «Αν η πρόθεση ήταν απλά να κλείσουμε έναν ποδοσφαιριστή, θα το είχαμε ήδη κάνει. Μπήκε ένα χρονικό πλαίσιο, μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, όπου βρισκόμαστε σε μία στάση αναμονής. Αλλάζει τόσο πολύ η λίστα, φεύγει ο ένας κι έρχεται ο άλλος. Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει η επόμενη μέρα. Θα τηρήσουμε μια στάση αναμονής για 3-4 μέρες σε σχέση με τις προτεραιότητες που έχουμε θέσει. Θα αποκτηθούν δύο σέντερ φορ, ένας βασικός κι ένας που θα είναι… συμπλήρωμα, θα συμπληρώνει ο ένας τον άλλον. Θα μπορούσαμε να κλείσουμε τον δεύτερο, αλλά επειδή πρέπει να ταιριάξεις και τους δύο, τηρείται μια στάση αναμονής. Θα κάνουμε όση υπομονή χρειάζεται για το καλό της ομάδας».

-Για τον Ελ Αραμπί: «Είναι όλα τα ζητήματα ανοικτά, ακόμη και παικτών που το μόνο που κάνουν είναι να αναμένουν. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν άμεση ανάγκη να κλείσουν τώρα τα συμβόλαιά τους. Τα πάντα είναι ανοικτά».

-Για το θάνατο του Ντίνου Ιορδάνου: «Ήταν ένα άνθρωπος που όσοι τον γνώρισαν, γνωρίζουν πως ήταν μία ιδιαίτερη προσωπικότητα. Αυτό που συνέβη ήταν τόσο απότομο, που χρειάζεσαι χρόνο για να εκτιμήσεις την πραγματικότητα. Η απώλεια του δεν αγγίζει μόνο το ΑΠΟΕΛ, αλλά το κυπριακό ποδόσφαιρο και την κυπριακή κοινωνία. Θα αναμένουμε τις αποφάσεις της οικογένειας με σεβασμό. Η κηδεία του θα γίνει στην Κύπρο. Είναι μια πολύπλοκη διαδικασία, μόλις έχουμε νεότερο θα το ανακοινώσουμε. Πρέπει πρωτίστως να μάθουμε ότι αφορά για την κηδεία του και θα ενημερώσουμε τον κόσμο».