Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στην Πορτογαλία ενόψει του αγώνα με την Τουρκία για τον μικρό μάγο της Ρεάλ, Αρντά Γκιουλέρ, ενώ αποθέωσε και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το wonderkid της Τουρκίας, Γκιουλέρ, με απίθανη γκολάρα εκτός περιοχής στο ματς με τη Γεωργία τρέλανε την Ευρώπη και έδειξε μια εικόνα από το μέλλον της Ρεάλ.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Τουρκίας με την Πορτογαλία, ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, μίλησε για τον μικρό μάγο των Τούρκων, υποστηρίζοντας ότι σύντομα μπορεί να είναι ανάμεσα στους υποψηφίους για τη Χρυσή Μπάλα.

“Είναι πάντα πολύ κοντά στο γκολ, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με την μπάλα. Είναι μόλις 19 ετών, αλλά όταν έχει την μπάλα είναι κυρίαρχος. Μετά την εξέλιξή του σε Γκεντσλερμπιρλίγκι και Φενέρμπαχτσε πήρε μεταγραφή στη Ρεάλ.

Όταν πήγε στην Ισπανία τού μίλησα και του είπα ότι είμαστε περήφανοι για αυτόν, ότι τον πίστευα και του ευχήθηκα καλή επιτυχία.

Πάντα θέλει να παίζει. Ο σωστός προγραμματισμός είναι πολύ σημαντικός. Συνεργάζεται με τον Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ, οπότε καθοδηγείται σωστά.

Είναι συναρπαστικό να τον σκέφτομαι μαζί με τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον Βινίσους την επόμενη σεζόν. Εάν σκέφτεται σωστά την καριέρα του και ελπίζω να είναι υγιής και να μην τραυματιστεί, μια μέρα μπορούμε να τον δούμε μεταξύ των υποψηφίων για τη Χρυσή Μπάλα.

Επιτρέψτε μου να είμαι ο πρώτος που θα το πω”.

Όσον αφορά τον Κριστιάνο Ρονάλντο ανέφερε: “Είναι στη μεγάλη σκηνή από το 2003 και δεν έχει κατέβει ποτέ από την κορυφή για πάνω από 20 χρόνια. Αυτό είναι ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν τους σπουδαίους παίκτες από τους ταλαντούχους παίκτες.

Συνέπεια, σταθερότητα και ατελείωτη φιλοδοξία. Μαζί με όλα τα μοναδικά χαρίσματα του Κριστιάνο τον κάνουν σχεδόν μοναδικό.

Αυτό το σημείο στην καριέρα του αξίζει σεβασμό, για να μην αναφέρουμε τον εξαιρετικό αριθμό γκολ και τροπαίων που έχει κερδίσει.

Το Euro 2024 είναι το έκτο του Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είναι εύκολο να ειπωθεί, αλλά πρέπει να ειπωθεί. Για 20 χρόνια πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος και αρκετά επιτυχημένος για να σε επιλεγεί για την εθνική ομάδα.

Ο Κριστιάνο είναι επίσης ένα σημαντικό πρόσωπο που έχει επηρεάσει πολλές γενιές”.