Μεγάλη είναι η συζήτηση που λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ώρες στις τάξεις των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αφορμή τον Έρικ Τεν Χαγκ και την παραμονή του στο «Ολντ Τράφορντ», για τη νέα σεζόν.

Προφανώς και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουμε εδώ και 10 ημέρες. Ωστόσο, λίγα 24ωρα αφότου ο Ολλανδός επιβεβαίωσε τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, ήρθαν οι «Times» για να κάνουν λόγο για «σχεδόν… συμφωνία», που θα ανακοινωθεί και πριν την αναχώρηση της ομάδας για την προετοιμασία της στις ΗΠΑ!

Η αλήθεια είναι πως τα εν λόγω νέα δεν ήχησαν ιδανικά στον κόσμο των «κόκκινων διαβόλων», με την ανανέωση του Έρικ Τεν Χαγκ να φημολογείται πως θα έχει ισχύ μέχρι και το 2027.

Ωστόσο, υπάρχει και ένα νέο, που αντιμετωπίζεται αισιόδοξα στο Μάντσεστερ. Και αυτό έχει να κάνει με τον Ρουντ φαν Νίστελροϊ, ο οποίος πλησιάζει στο «Ολντ Τράφορντ», για να ενταχθεί στην ομάδα του συμπατριώτη του. Θα είναι σημαντική αυτή η εξέλιξη για τον κόσμο, πιστεύουν αρκετοί πως αυτός μπορεί να επηρεάσει θετικά τον Έρικ Τεν Χαγκ και τις αποφάσεις του!