Το Δ.Σ του Εθνικού Λατσιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον προπονητή κ. Ανδρέα Κωνσταντίνου ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Ακαδημίας στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Σωματείου μας.

Η ανάληψη και επίβλεψη των τάξεων του Σωματείου μας από τον κ. Κωνσταντίνου επισφραγίζει τις προσπάθειες μας για λειτουργία της Ακαδημίας μας βάσει επαγγελματικών προτύπων, ώστε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση και ανάπτυξη στους νεαρούς μας αθλητές.

Ο κ. Κωνσταντίνου αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή και θα είναι υπεύθυνος τόσο για την οργάνωση και ανάπτυξη της Ακαδημίας όσο και για την σύνδεσή της, με την πρώτη ομάδα και την προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών, σε συνεργασία και συνεννόηση πάντα με το τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας.

Ο κ. Κωνσταντίνου έχει πολύχρονη εμπειρία στον χώρο του Ποδοσφαίρου και κυρίως των Ακαδημιών. Είναι κάτοχος διπλώματος του UEFA UEFA A’ και μέχρι πρότινος ήταν προπονητής και υπεύθυνος για την ανάπτυξη των αναπτυξιακών ομάδων Grassroots στην Ακαδημία της LIVERPOOL INTERNATIONAL στην Κύπρο. Είναι επίσης ιδρυτής του ΑCoaching Football Training / SoccerLab, μέσω του οποίου προσφέρει εξειδικευμένες ατομικές και ομαδικές προπονήσεις για τεχνική ανάπτυξη.

Διετέλεσε και προπονητής της ομάδας του Χαλκάνωρα Κ14 με την οποία πέτυχε άνοδο στην Ανώτατη Κατηγορία και προπονητής στις Ανδρικές Ομάδες της ΜΕΑΠ και του Εθνικού Λατσιών.

Ο κ. Κωνσταντίνου είναι γνωστός στο χώρο των Κυπριακών γηπέδων αφού ξεκίνησε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής και αγωνίστηκε σε μεγάλες ομάδες της 1ης Κατηγορίας με αποκορύφωση την συμμετοχή του στους Ομίλους του Champions League με την Ανόρθωση Αμμοχώστου. Αγωνίστηκε επίσης με το εθνόσημο μας στο στήθος του με την Εθνική Ομάδα της Κύπρου.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ένταξη του κ. Κωνσταντίνου στην οικογένεια του Εθνικού Λατσιών και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο απαιτητικό έργο που έχει αναλάβει.