Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος αναμένεται να υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στο NBA και στα ρόστερ των ομάδων. Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα είναι αυτό του Ντόνοβαν Μίτσελ, ο οποίος έχει αρκετούς συλλόγους που ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες του.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μπράιαν Ουίντχορστ, τρία είναι τα φαβορί για την απόκτησή του: Οι Λος Άντζελες Λέικερς, οι Μαϊάμι Χιτ και Μπρούκλιν Νετς. Στο «Get Up» είπε χαρακτηριστικά σχετικά με τον Μίτσελ: «Οι Λέικερς πρέπει να βελτιώσουν το ρόστερ τους. Θα κυνηγήσουν ένα αστέρι. Άλλη ομάδα που θέλει έναν αστέρα; Οι Χιτ. Προσπαθούν να αποκτήσουν ένα αστέρι εδώ και έναν χρόνο. Τέλος, οι Νετς θα μπορούσαν να είναι ελκυστικός προορισμός για τον Μίτσελ».

Μάλιστα, ένας λόγος που οι Νετς έχουν ένα προβάδισμα είναι το γεγονός πως ο Μίτσελ είναι από τη Νέα Υόρκη και έτσι δεν αποκλείεται να θελήσει να γυρίσει στην πόλη του.

Τέλος, σημειώθηκε πως δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και να… κόψει τα όνειρα στις άλλες τρεις ομάδες. Θυμίζουμε πως ο Μίτσελ σε 55 παιχνίδια τη σεζόν 2023-24 είχε κατά μέσο όρο 26.6 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 6.1 ασίστ.