Με τον Αβέρωφ Νεοφύτου και τον Νίκο Αναστασιάδη στο πλευρό της, η Αννίτα Δημητρίου έστειλε τα μηνύματα της στην τελική προεκλογική συγκέντρωση της Λευκωσίας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Πλατεία Ελευθερίας. Η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ζήτησε ενότητα και ψήφο εμπιστοσύνης στην ίδια και ολόκληρη την ηγεσία του κόμματος, με σκοπό να προχωρήσει στην ανανέωση του κόμματος, με ενίσχυση της εντολής που έλαβε αναλαμβάνοντας το κόμμα.
Η κ. Δημητρίου έστειλε μηνύματα συσπείρωσης, με αναφορές στον Γλαύκο Κληρίδη με σκοπό όπως είπε να ακουστεί ξανά και ξανά, το «σεισμός, σεισμός, Συναγερμός και στην Κύπρο και στην Ευρώπη».
«Είμαστε όλοι και όλες εδώ. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός είναι εδώ ενωμένος και δυνατός. Αφήνουμε πίσω όσα μας χώρισαν και προχωράμε μαζί με όσα μας ενώνουν. Για να αλλάξουμε όσα μας απογοητεύουν! Αυτή είναι η πιο ισχυρή απάντηση σ’ όσους θέλουν να δουν την παράταξη μας να αποτυγχάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αναφέρθηκε ακόμη και στις διαφορές του ΔΗΣΥ με το ΑΚΕΛ και την ακροδεξιά, λέγοντας πως το δύσκολο είναι να βρίσκονται λύσεις, ολιστικές, μετρημένες και κοστολογημένες.
«Οι απλοϊκές ακραίες προσεγγίσεις του τύπου μοιράζουμε διαβατήρια στους μετανάστες, ανοίγουμε ασφαλείς διαδρόμους, φορολογούμε τράπεζες, το μόνο που καταδεικνύουν είναι με πόση ανευθυνότητα και αβάσταχτη ελαφρότητα ταυτίζονται, τα δύο άκρα, σε κρίσιμα ζητήματα», σημείωσε.

Πηγή: Alphanews