Η σεζόν 2023-24 ολοκληρώθηκε στα τέλη Μαΐου ωστόσο η σκυτάλη στη νέα αγωνιστική σεζόν έχει δοθεί ήδη, με τους παίκτες να ετοιμάζονται σιγά σιγά να επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις ομάδες τους και τους συλλόγους να αναζητούν νέους μεταγραφικούς στόχους.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της βελγικής ιστοσελίδας “Nieuwsblad.be”, δύο ελληνικές ομάδες και συγκεκριμένα η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ έχουν ρίξει τα δίχτυα τους στον ίδιο παίκτη: στον Τάρικ Τισουντάλι της Γάνδης.

“Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο Τάρικ Τισουντάλι να αφήσει την Γάνδη αυτό το καλοκαίρι. Ο πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ και η δευτεραθλήτρια ΑΕΚ δείχνουν ενδιαφέρον για τον 31χρονο επιθετικό.

Προηγουμένως, είχε εκφραστεί ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή από την Μέση Ανατολή και συγκεκριμένα από την Αλ Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Μαροκινός επιθετικός που έχει γεννηθεί στο Άμστερνταμ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του μέχρι το 2026 αλλά είναι ανοιχτή η πόρτα για την παραχώρησή του.

Η Γάνδη θέλει να εξοικονομήσει χρήματα και το σκέφτεται σοβαρά. Στην παρούσα φάση, η αρχική τιμή πώλησης μοιάζει να είναι το εμπόδιο ώστε να υπάρξει συμφωνία με κάποια ομάδα”, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα για τον Τισουντάλι.