Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου (29/06) στην Ελλάδα και πλέον μετράει αντίστροφα για να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Στην τελική ευθεία έχει μπει η επιστροφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος γκαρντ (1.93μ) έφτασε στην Ελλάδα και υπάρχουν και φωτογραφίες στο διαδίκτυο που το επιβεβαιώνουν, καθώς τον δείχνουν στο “Ελ. Βενιζέλος”.
Οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει σε όλα για την επιστροφή του ομογενή περιφερειακού, αλλά δεν επιβεβαιώνουν πως ο παίκτης είναι στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει το deal, καθώς πρέπει να μείνει πρώτα ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε. Κάτι που αναμένεται να γίνει από την 1η Ιουλίου.
Ο Ντόρσεϊ φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα τη σεζόν 2021/22 και ετοιμάζεται να επιστρέψει στο λιμάνι μετά από δύο χρόνια, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να ετοιμάζει να προσθέσει στο ρόστερ της έναν παίκτη με ικανότητα στην εκτέλεση από την περιφέρεια και στη δημιουργία για το δικό του σουτ, ενώ αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως διατηρεί ελληνικό διαβατήριο.
Την σεζόν 2023/24 ο Ντόρσεϊ είχε 11.2 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ μέσο όρο με 39.1% στα τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα και 8.7 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο με 45.4% στα τρίποντα σε 18 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε.