Με το πόδι στο γκάζι συνεχίζει ο Αστέρας Τρίπολης στη μεταγραφική περίοδο.

Οι Αρκάδες ενημερωθήκατε από το sportfm.gr πως προχωράνε τη μεταγραφή του Κάι Τέγιαν, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας. Παράλληλα, κλείνουν τα κενά στο κέντρο της άμυνας με τους Γκαμπόα και Σουλάκα.

Ωστόσο, στον Αστέρα ετοιμάζονται να προχωρήσουν και σε μια σούπερ κίνηση, με την οποία θα ενισχυθούν μεσοεπιθετικά. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Τζίμα, ο οποίος επιστρέφει στην Τρίπολη λίγα χρόνια μετά την πώλησή του στον ΠΑΟΚ.

Οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία για να μείνει ελεύθερος ο Τζίμας και να επιστρέψει στον Αστέρα. Ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει ένα πολύ υψηλό ποσοστό μεταπώλησης, ανάμεσα στο 35 με 40% και ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα φορέσει ξανά τα κιτρινομπλέ.

Ο Τζίμας μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στον Μίλαν Ράσταβατς, αφού αγωνίζεται τόσο ως εξτρέμ, αλλά μπορεί να παίξει και ως δεκαρι και οκτάρι. Όπως και ως σέντερ φορ υπό προϋποθέσεις.

Την ίδια ώρα, ταιριάζει στα χαρακτηριστικά που θέλει ο Ράσταβατς για το παιχνίδι του Αστέρα, αφού είναι ποδοσφαιριστής με ταχύτητα και που μπορεί να πρεσάρει, ενώ και τακτικά είναι αρκετά καλός και κουμπώνει στα θέλω του Σέρβου τεχνικού.