Ο Τζίμι Σουάρεθ, ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ και έρχεται στην Κύπρο από τη Ρεάλ Οβιέδο (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).
Ο Ισπανός μέσος είπε το δικό του αντίο στην ομάδα που μεγάλωσε, ανδρώθηκε ήταν αρχηγός κι έγινε ένα μαζί της.
Τόνισε πως πίστευε πως δεν θα έφευγε ποτέ, ωστόσο, αποχωρεί με ήσυχη συνείδηση γιατί έδωσε τα πάντα για τη φανέλα που φορούσε!
Αναλυτικά:
«Είναι δύσκολο να πω αντίο στην πόλη, στο σπίτι μου, στον σύλλογο που πάντα ήθελα να είμαι μέλος και που είχα την τύχη να το ήμουν κομμάτι της για δέκα χρόνια. Νόμιζα ότι δεν θα ερχόταν ποτέ η ώρα να φύγω και ένα κομμάτι μου μένει θα μείνει για πάντα εδώ.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους έχω διασταυρωθεί όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ το σταφ, η καθημερινή ζωή στο ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα εύκολη, αλλά ήταν καλύτερα μαζί σας. Προπονητικό επιτελείο, από τον καθένα έχω μάθει πολλά πράγματα για το ποδόσφαιρο και τη ζωή. Συμπαίκτες, για τους οποίους δεν έχω ούτε έναν κακό λόγο όλα αυτά τα χρόνια. Απόλυτος θαυμασμός για εκείνους που αγωνίζονται τόσο σκληρά για το όνειρό τους όσο εγώ.
Φεύγω με τη λύπη διότι δεν κατάφερα να πετύχω κάτι μεγάλο με  αυτόν τον σύλλογο όπου του αξίζει, αλλά με τα βήματα που έχουν γίνει, είμαι σίγουρος ότι θα το πετύχουμε σύντομα και θα έρθω ως φίλαθλος να το απολαύσω.
Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, ευχαριστώ τους θαυμαστές. Ευχαριστώ όσους από εσάς ήσασταν εκεί όλη τη χρονιά, και σε όσους με στήριξαν και με εμπιστεύτηκαν. Τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν καλύτερα ή χειρότερα, αλλά φεύγω με ήσυχη τη συνείδησή μου γιατί έδωσα τα πάντα γι’ αυτό το σήμα.
Σας ευχαριστώ και θα τα λέμε για πάντα. Αντίο Ρεάλ Οβιέδο».