Οι Ντάλας Μάβερικς έφτασαν την περασμένη σεζόν στους τελικούς του NBA, πριν ηττηθούν από τους Σέλτικς. Αυτό, φαίνεται, ήταν όμως το… ορεκτικό, αφού ετοιμάζονται να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο, ώστε να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου στην επόμενη αγωνιστική περίοδο!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον γνωστό insider της λίγκας, Μαρκ Στιν, οι Τεξανοί σκέφτονται πολύ σοβαρά να κινηθούν για την απόκτηση του Κλέι Τόμπσον, έτσι ώστε να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό δίδυμο στην περιφέρεια μαζί με τον Λούκα Ντόντσιτς.

Μετά την απαλλαγή τους από το βαρύ συμβόλαιο του Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ, οι Μάβερικς έχουν τον χώρο για να ολοκληρώσουν μία τέτοια κίνηση, η οποία αν πραγματωθεί θα ταράξει τα «νερά» στο NBA.

Υπενθυμίζουμε πως ο Τόμπσον έχει περάσει όλη την μπασκετική του καριέρα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, καθώς αγωνίζεται εκεί από το 2011 που μπήκε στη λίγκα. Το συμβόλαιό του με τους «πολεμιστές» ολοκληρώθηκε, οπότε για πρώτη φορά μοιάζει πολύ πιθανό το σενάριο να αποχωρήσει, με πολλές ομάδες να ενδιαφέρονται.

Ο 34χρονος είναι ένας από τους καλύτερους σουτέρ όλων των εποχών, και μαζί με τον Στεφ Κάρι έμειναν στην ιστορία ως οι «Splash Brothers». Έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα NBA, μετρώντας στην καριέρα του κατά μέσο όρο 19,6 πόντους με 41% στα τρίποντα.