Στην Τυφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία συνεχίζονται σήμερα οι υποχρεώσεις της η Εθνική μας ομάδα Γυναικών στην προκριματική φάση του UEFA Women’s EURO 2025.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο M. Meskhi II Stadium και θα αρχίσει στις 19:00.

Το σημερινό παιχνίδι εντάσεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τον πρώτο όμιλο της 3ης Κατηγορίας της διοργάνωσης.

Η Εθνική μας κυνηγά σήμερα το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα στη νέα διοργάνωση και όπως φάνηκε και την περασμένη Παρασκευή στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ίδια ομάδα, με καλή παρουσία μπορεί να φτάσει σε νικηφόρο αποτέλεσμα.

Όπως ανέφερε και ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Στέφανος Βοσκαρίδης, η προσπάθεια για το καλύτερο συνεχίζεται και θετικό αποτέλεσμα σήμερα στην Τυφλίδα, θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να διεκδικήσουμε καλύτερη θέση στον όμιλο.

Μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γεωργία θα ακολουθήσει ο αγώνας με τη Λιθουανία στην Κύπρο στις 12 Ιουλίου και φινάλε στις 16 Ιουλίου εκτός έδρας με τη Λευκορωσία.

Στην αποστολή ενόψει του σημερινού αγώνα βρίσκονται οι ακόλουθες ποδοσφαιρίστριες: 

Μαρία Ματθαίου, Φιλίππα Σάββα,  Μαριλένα Γεωργίου, Μαρία Παναγιώτου, Άντρια Ευστρατίου, Χριστίνα Κυριακίδη, Χρύσω Μιχαήλ, Αντριάνα Τσούκκα, Ευθαλία Σιακαλλή, Χαρά Χαραλάμπους, Ειρήνη Μιχαήλ, Ιωάννα Χαννύ, Κωνσταντίνα Κουζάλη, Άννα Ματσουκάρη, Ελίνα Παναγιώτου, Χρυστάλλα Χαραλάμπους, Στεφανία Ιωσηφάκη, Άντρη Βιολάρη, Σάρα Παπαδοπούλου, Έλενα Αριστοδήμου, Andrea Rose Cusick, Σόφη Διονυσίου.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Λευκορωσία 12-0 12
2. Γεωργία 4-5 4
3. Λιθουανία 3-8 4
4. Κύπρος 0-6 0