Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Σαββάτου (15/6) από την φάση των ομίλων του Euro.

*Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet.

Στις 16:00, η Ουγγαρία υποδέχεται την Ελβετία, σε ένα ματς που ίσως παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη μάχη της πρόκρισης. Με τη λογική πως η Γερμανία θα είναι πιθανότατα 1η στο γκρουπ, ο νικητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα πάρει μεγάλο προβάδισμα  για το εισιτήριο που οδηγεί στα νοκ-άουτ. Οι Ούγγροι παρουσιάζουν σταθερά εξαιρετικό πρόσωπο στις τελευταίες διοργανώσεις τους, ενώ οι Ελβετοί έχουν ταυτιστεί με τη συνέπεια στα μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού.

Ουγγαρία – Ελβετία 1:3.30 Χ:3.30 2:2.20

Λίγο αργότερα, στις 19:00, η Ισπανία αντιμετωπίζει την Κροατία στο μεγάλο ντέρμπι του δεύτερου ομίλου. Οι «Φόριας Ρόχας» θα παρουσιαστούν με φρεσκάδα και… νιάτα στα γήπεδα της Γερμανίας: Οι Λαμίν Γιαμάλ και Νίκο Γουίλιαμς θα δώσουν μεγάλη ώθηση στα άκρα, όμως υπάρχει ερωτηματικό στην άμυνα και στην κορυφή της επίθεσης. Στην άλλη μεριά, η Κροατία ετοιμάζεται για το Last Dance μίας απίστευτης φουρνιάς, στην οποία πρωταγωνιστεί ακόμα ο εκπληκτικός Λούκα Μόντριτς.

Ισπανία – Κροατία 1:1.84 Χ:3.30 2:4.50

Το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει με τον αγώνα Ιταλία – Αλβανία στις 22:00. Η «Σκουάντρα Ατζούρα» εμφανίζεται ως το φαβορί λόγω εμπειρίας και ποιότητας, ωστόσο οι Αλβανοί διψούν για μία μεγάλη διάκριση, έχοντας ως όπλο την εξαιρετική πορεία τους στα προκριματικά. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ιταλία ξεκινά την παρουσία της στα γήπεδα του Euro με την ταμπέλα της πρωταθλήτριας Ευρώπης μετά τον θρίαμβο του 2021 στο Γουέμπλεϊ.

Ιταλία – Αλβανία 1:1.39 Χ:4.65 2:8.50

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Euro

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.COM.CY/INFO/WELCOME-BONUS-OROI. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΖΙΡΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy