Η ώρα της αλήθειας για τον Α’ όμιλο του Euro με την τρίτη και τελευταία στροφή που θα κρίνει ποιος θα ακολουθήσει τη Γερμανία στους «16» και αν θα υπάρχουν ελπίδες και για τον τρίτο του γκρουπ.

*          Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Τρίτη και τελευταία αγωνιστική στον Α’ όμιλο που είναι ο πρώτος όμιλος του Euro που ρίχνει αυλαία με τη Γερμανία να έχει ήδη καπαρωμένη θέση στα νοκ άουτ.
Η κυριαρχία της Γερμανίας είναι αδιαπραγμάτευτη καθώς μετά το 5-1 της πρεμιέρας με τη Σκωτία, έκανε το 2/2 με το 2-0 επί των Ούγγρων κι έτσι έγινε η πρώτη χρονικά ομάδα που εξασφάλισε θέση στους «16».
Η «νασιονάλμανσαφτ» στην τελευταία στροφή αντιμετωπίζει την Ελβετία στη Φρανκφούρτη (22:00) στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου και με ισοπαλία έστω θα πάρει την πρωτιά που ισοδυναμεί με θεωρητικά πιο βατό «σταύρωμα» στα νοκ άουτ.
Οι Ελβετοί από την άλλη μετά το 1-1 με τη Σκωτία συνέχισαν αήττητοι και με 4 βαθμούς βρίσκονται μια ανάσα κι από τη δική τους πρόκριση, κάτι που θα γίνει με τη βούλα έστω με ισοπαλία χωρίς να χρειάζεται αναμονή για το φινάλε των ομίλων και την ανάδειξη των καλύτερων τρίτων. Η ομάδα του Μουράτ Γιακίν έχει ποιότητα και μπορεί να ζορίσει τους οικοδεσπότες, με την ισοπαλία να αφήνει άπαντες ικανοποιημένους και να προσφέρεται στο 3.65.

Την ίδια ώρα στη Στουτγκάρδη κοντράρονται Σκωτία και Ουγγαρία (22:00) με το ενδιαφέρον να είναι μονόπλευρο.
Η Ουγγαρία με τις δύο ήττες από Ελβετία (3-1) και Γερμανία (2-0) είναι στο μηδέν και δεν έχει κάποια ελπίδα παρά μόνο να διασώσει το γόητρο.
Οι Σκωτσέζοι από την άλλη βελτιώθηκαν αισθητά μετά τη βαριά ήττα της πρεμιέρας και πήραν βαθμό (1-1) με τους Ελβετούς που τους επιτρέπει να ελπίζουν.
Αποκλειστικός στόχος της ομάδας του Στιβ Κλαρκ είναι το «τρίποντο» ώστε ακόμα κι αν δεν φτάσει για την δεύτερη κι απευθείας θέση στους «16» να θέσει υποψηφιότητα για τους καλύτερους τρίτους. Οι δύο ομάδες έχουν δυσκολία στο γκολ και το Under 2.5 στη μονομαχία τους είναι στο 2.10.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.COM.CY/INFO/OROI-EGGRAFIS-XWRIS-KATATHESI.


Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.
Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy