Ο Φεράν Τόρες ίσως να αγωνιστεί εκ νέου στην Premier league την επόμενη χρονιά μετά την πρόταση της Νιούκαστλ στην Μπαρτσελόνα, με το ποσό που διαθέτουν οι “Καρακάξες” να αγγίζει μαζί με τα μπόνους τα 20 εκατομμύρια.
Ο Ισπανός μέσος μπορεί να μην αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο παίκτη στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο 24χρονος μετρά ακόμα στην αγορά, έχοντας φέτος σκοράρει 11 τέρματα και μοιράσει 4 ασίστ σε 42 συμμετοχές, ενώ συγχρόνως έχει συμπεριληφθεί στην 26αδα της Εθνικής Ισπανίας ενόψει του Euro.
Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Έντι Χάου επιθυμεί να εμπλουτίσει σημαντικά τις επιθετικές αρετές του ρόστερ και εκτιμά πως ο νεαρός 24χρονος εξτρέμ έχει μεγάλα περιθώρια εξέλιξης. Στο στρατόπεδο των Καταλανών θα αξιολογηθεί σοβαρά η πρόταση αυτή, την ώρα που τα οικονομικά προβλήματα εξακολουθούν να μαστίζουν τους Ισπανούς, και αναμένεται σχετικά σύντομα να υπάρξει απάντηση.
Παρόλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί πως στην περίπτωση του παίκτη θα πρέπει πρώτα να πάρει θέση ο Χάνσι Φλικ, ο οποίος δεν έχει ακόμη συνεργαστεί με τον παίκτη για να έχει ξεκάθαρη εικόνα για την χρησιμότητά του στο ρόστερ, ενώ επίσης υπενθυμίζεται πως η μεταγραφή του Ισπανού από την Σίτι είχε κοστίσει 55 εκατομμύρια και επομένως είναι πολύ πιθανό η Μπαρτσελόνα να αξιώσει στην συνέχεια περισσότερα χρήματα .