Ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφος FC Πολύβιος Παλιούρας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Για τα θέματα της ενίσχυσης:  «Περιμένουμε να δούμε πως θα κυλήσουν οι διαπραγματεύσεις και τότε θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Αποφεύγουμε να πέσουμε στην παγίδα να μιλήσουμε με ονόματα»

Για τους Μπότσκαι και Ρους: «Θα περιμένουμε λίγο περισσότερο, μας ενδιαφέρουν οι περιπτώσεις αυτές. Ο Ρους είναι και στο EURO. Είναι εμφανέστατη η ανάγκη για  να καλυφτεί η θέση στο δεξί άκρο της άμυνας. Και στην θέση του τερματοφύλακα καθώς ο Ίβουσιτς είναι στο EURO και δεν ξέρουμε πόσο θα προχωρήσει η Εθνική Κροατίας. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε ισάξιο του Ίβουσιτς για να υπάρχει και ανταγωνισμός».

Τελικά αποχώρησε ο Μάριος Δημητρίου: «Να ευχαριστήσουμε τον Μάριο γιατί όποτε κλήθηκε να αγωνιστεί το έκανε καλά, μας βοήθησε να φτάσουμε στον τελικό και να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τώρα δεν έχουμε Κύπριο ποδοσφαιριστή και θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε κάποιους»

Θα χρειαστείτε τους Κύπριους: «Ελπίζουμε τις επαφές μας να τις μετουσιώσουμε σε μεταγραφές γιατί χρειαζόμαστε το  Κυπριακό στοιχείο. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά».

Για τον Μάριο Ηλία: «Δεν έχουμε κάποια πληροφόρηση για ονόματα από την διοίκηση. Θα φανεί μέσα από τις διαπραγματεύσεις ποια περιπτώσεις θα έχουν αίσιο τέλος».

Είναι διαδικαστικό το θέμα Τάνκοβιτς; Θα συνεχίσει στην ομάδα σας; «Η πληροφόρηση που έχω είναι ότι πάνε καλά οι επαφές. Αναμένουμε κάποιες λεπτομέρειες, ευελπιστούμε ότι δεν θα αλλάξει κάτι και θα συνεχίσει στην ομάδα μας».

Ο Ικόκο δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει έτσι; «Όχι δεν υπάρχει επαφή».

Για τον Τζάτζα: «Είναι ένας από τους παίκτες που θέλουμε να παραμείνει στην ομάδα μας. Έδειξε ότι έχει ποιότητα να βοηθήσει».