Ο Αντόνιο Κόντε αναμένεται να αποτελέσει τον επόμενο προπονητή της Νάπολι υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα και πλέον απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση τις επόμενες μέρες.

Η Νάπολι αναμένεται να ανακοινώσει τον Αντόνιο Κόντε ως τον επόμενο προπονητή της τις επόμενες ημέρες, αφού οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο.

Μετά από μία τρομακτική σεζόν αγωνιστικά για τους “Ναπολιτάνους”, η ανάγκη για επιστροφή στις ράγες της κανονικότητας ήταν απαραίτητη και πλέον ο πρώην προπονητής της Τότεναμ είναι εκείνος, ο οποίος θα κληθεί να επαναφέρει τον σύλλογο σε ανοδική πορεία.

Μέχρι στιγμής, έχει υπάρξει προφορική συμφωνία με τον Ιταλό προπονητή και πλέον απομένουν μονάχα τα τυπικά της υπόθεσης προκειμένου να παρουσιαστεί επισήμως από την ομάδα. Υπολογίζεται πως την Τετάρτη (4/6) θα πέσουν οι υπογραφές, οι οποίες θα σηματοδοτήσουν αυτό το νέο ξεκίνημα για τον σύλλογο.

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες του deal, εκείνο προβλέπει συμβόλαιο 6,5 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως συν μπόνους επίτευξης στόχων, ενώ παράλληλα φαίνεται πως δεν προστέθηκε εν τέλει ρήτρα αποδέσμευσης, όπως είχε υποστηριχθεί αρχικά.