Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αποφασίσει να ενισχύσει ουσιαστικά το τεχνικό επιτελείο του Τεν Χαχ, με την ομάδα να σχεδιάζει να προσθέσει σε αυτό τον προπονητή της Γκόου Αχέντ Ίνγκλις, Ρενέ Χάκε.

Μετά τις επαφές με τον Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί να προσθέσει στο τεχνικό επιτελείο του Τεν Χαχ και τον προπονητή της Γκόου Αχέντ Ίνγκλις, Ρενέ Χάκε, σε μία προσπάθεια του συλλόγου να ενισχύσει ουσιωδώς τη προσπάθεια του Τεν Χαχ να επαναφέρει τη σταθερότητα και τις επιτυχίες στο Ολντ Τράφορντ.

Η επιλογή για την προσάρτηση των δύο προπονητών στο τεχνικό επιτελείο είναι μία πράξη η οποία συνοδεύει την απόφαση παραμονής του Ολλανδού τεχνικού στη Γιουνάιτεντ. Η διοίκηση θεωρεί πως ο Τεν Χαχ χρειάζεται βοήθεια εντός και εκτός αποδυτηρίων προκειμένου να υλοποιήσει το σχέδιό του για την ομάδα, δίχως ωστόσο να έχει γίνει ξεκάθαρο ποιοι θα είναι οι ακριβείς ρόλοι των δύο νέων προσώπων.

Εφόσον επισημοποιηθεί η συμφωνία με τους δύο προπονητές, τότε εκείνοι θα αναμένεται να ταξιδέψουν σύντομα στο Ηνωμένο Βασίλειο ούτως ώστε να βρίσκονται στο πλάι του Τεν Χαχ όταν ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας.