Με τη γνωστοποίηση του πρώτου πιθανού αντίπαλου ανάμεσα σε Ορνταμπάσι Καζακστάν και Πετροκούμπ Μολδαβίας (23 ‘η 24 Ιουλίου ο πρώτος αγώνας στο ΓΣΠ) έχει σημάνει κινητοποίηση στο ΑΠΟΕΛ.
Είναι άλλωστε αδιαπραγμάτευτος ο στόχος για να αρχίσει με το δεξί η ομάδα το ευρωπαϊκό της οδοιπορικό, προκειμένου να διασφαλίσει την είσοδο σε ευρωπαϊκό όμιλο (βλέπε Κόνφερενς Λιγκ) και να συνεχίσει με το λιγότερο άγχος.
Γίνεται αντιληπτό, ότι για να αποκλείσει τον πρώτο αντίπαλο θα χρειαστεί να γίνουν όσο πιο σύντομα οι προσθήκες που θα γεμίσουν το ρόστερ.
Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το ΑΠΟΕΛ έχει άμεση ανάγκη από επιθετικές λύσεις και πιο συγκεκριμένα επιβάλλεται να αποκτηθούν δύο σέντερ φορ. Από την στιγμή που έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί ο Κίνγκσλει Σαρφό, τότε η μεσαία γραμμή με τον Γκανέζο, με τον Τεχέρα, με το Μπεν, το Σατσιά και τον Κοσταντίνοφ, είναι σχεδόν συμπληρωμένη αλλά δεν έχει κανένα σέντερ φορ.
Εκεί λοιπόν ρίχνεται το βάρος με τον Νταβίντ Γκαγιέγο μετά την εξέλιξη που προκύπτει με τον Ελ Αραμπί (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) να καταλήγει σε συμπατριώτες του και τη διοίκηση να προσπαθεί να κλείσει τουλάχιστον τον ένα από τους δύο επιθετικούς. Όπως γράψαμε ξανά, θέλει ο Ισπανός κόουτς να έχει μαζί του τον επιθετικό ή τους επιθετικούς από την πρώτη μέρα που θα πάει η ομάδα στη Σερβία.
Αυτό, συνεπάγεται συμφωνία ή συμφωνίες μέχρι το Σαββατοκύριακο.