Ο Έλληνας γκολκίπερ θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και θα μπει άμεσα στην προετοιμασία για την επόμενη σεζόν.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αντώνη Τσιφτσή είναι θέμα χρόνου, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να έχει ήδη αποχαιρετήσει τον Αστέρα Τρίπολης και να περνά από ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή οι διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του από την ομάδα της Αρκαδίας “κόλλησαν”, ωστόσο τελικά ο ΠΑΟΚ τα βρήκε με τον Αστέρα και φέρνει στη Τούμπα έναν ακόμη Έλληνα ποδοσφαιριστή, μετά τον Κωνσταντίνο Θυμιάνη. Οι πληροφορίες λένε ότι η συμφωνία έκλεισε στις 300 χιλιάδες ευρώ και με τον Δικέφαλο να αφήνει ένα μεγάλο ποσοστό δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή στην πρώην ομάδα του.

Το SPORT24 σας είχε αποκαλύψει από τις 2 Ιουνίου τους αναλυτικούς όρους της συμφωνίας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ομάδα της Τρίπολης.

Ο Τσιφτσής προορίζεται για αντικαταστάτης του Ζίβκο Ζίβκοβιτς που αποχώρησε μετά από πέντε χρόνια από τον ΠΑΟΚ και θα είναι δεύτερος στη ιεραρχία των τερματοφυλάκων του Δικεφάλου μετά από τον Ντομινίκ Κοτάρσκι.