Ενημέρωση από την ΑΕΛ για την παρουσίαση του πλάνου των ακαδημιών. Αναλυτικά: 

Χθες βράδυ, η διοίκηση της Ακαδημίας ΑΕΛ παρουσίασε το πλάνο για την ομαλή και σταδιακή μετάβαση των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας στην ομάδα Ανδρών της ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα, αναλύθηκε βήμα προς βήμα η πορεία και οι μέθοδοι αξιολόγησης των ποδοσφαιριστών, ο τρόπος με τον οποίο θα ενσωματωθεί περαιτέρω η τεχνολογία και η τεχνογνωσία στην ατομική βελτίωση του κάθε παίκτη, καθώς και το πρόγραμμα παρακολούθησης της εξέλιξής τους από το τεχνικό επιτελείο και τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Ανδρών κ. Γιάννου, σε συνεργασία με τον Τεχνικό και Γενικό Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Σημαιού.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν και μίλησαν στους ποδοσφαιριστές και τους γονείς τους, τα μέλη της διοίκησης του σωματείου με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, καθώς και τον Τεχνικό Διευθυντή της ΑΕΛ, Παναγιώτη Γιάννου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, υπογραμμίστηκε η σημασία της αλληλοϋποστήριξης και της συνεργασίας ανάμεσα στα τμήματα του σωματείου, προκειμένου να διασφαλιστεί η επιτυχής ενσωμάτωση των νέων ποδοσφαιριστών στην ανδρική ομάδα.

Το πλάνο αυτό περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, συγκεκριμένες δράσεις και προγράμματα εκπαίδευσης, τόσο σε αθλητικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, με στόχο τη δημιουργία ολοκληρωμένων αθλητών που θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ανδρικής ομάδας και να διακριθούν στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Η παρουσίαση αυτή αποτέλεσε μια σημαντική ευκαιρία για τους γονείς και τους ποδοσφαιριστές να ενημερωθούν λεπτομερώς για τα βήματα και τις προσδοκίες της ΑΕΛ, ενισχύοντας το αίσθημα εμπιστοσύνης και αφοσίωσης στο όραμα του Σωματείου.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Σωματείο ΑΕΛ