Ο Παναθηναϊκός από αύριο και για τις επόμενες 15 μέρες θα βρίσκεται στην Αυστρία για το βασικό της στάδιο της προετοιμασίας. Η πράσινη ΠΑΕ γνωστοποίησε τα τρία φιλικά που θα δώσει η ομάδα κατά την παραμονή της στην Αυστρία. Πάμε να δούμε τα προφίλ των αντιπάλων.

Η VU Haus im Ennstal είναι μια αυστριακή ποδοσφαιρική ομάδα με έδρα την πόλη Haus im Ennstal. Η ομάδα συμμετέχει σε τοπικές κατηγορίες της Αυστρίας και έχει σημαντική παρουσία στην περιοχή της Στυρίας. Η ομάδα αναμένεται να συνεχίσει την προσπάθειά της για διάκριση στις τοπικές κατηγορίες, με στόχο την προώθηση και την ανάπτυξη νέων ταλέντων.

Η Πάφος είναι μια κυπριακή ποδοσφαιρική ομάδα με έδρα την πόλη της Πάφου. Η σεζόν 2023-2024 ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη για την Πάφος, με την ομάδα να επιβεβαιώνει τη θέση της ως μια από τις κορυφαίες δυνάμεις του κυπριακού ποδοσφαίρου και να κατακτά το κύπελλο Κύπρου. Μάλιστα η Κυπριακή ομάδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στα προκριματικά του Europa League!

Η Górnik Zabrze είναι μια ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα από την Πολωνία, με έδρα την πόλη Ζάμπρζε. Η ομάδα είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στην ιστορία του πολωνικού ποδοσφαίρου, έχοντας κατακτήσει πολλούς τίτλους πρωταθλήματος και κυπέλλου. Τη σεζόν 2023-2024, ο Górnik Zabrze επέδειξε σταθερή απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, παλεύοντας για μια θέση στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας χωρίς να κάνει το κάτι… παραπάνω.

ΠΗΓΗ: paopantou.gr