Μετά το happy end στην υπόθεση Ντραγκόφσκι, ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στις υπόλοιπες μεταγραφικές προτεραιότητές του. Αυτές είναι ο αριστερός μπακ και ένας εξτρέμ σε πρώτη φάση, με τον Δημήτρη Γιαννούλη να είναι πρώτος στόχος ώστε να κλείσει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο διεθνής αμυντικός έχει ξεκαθαρίσει ότι στο μυαλό του είναι πρώτα να βρει ομάδα από το εξωτερικό και αν δεν τα καταφέρει θα αξιολογήσει τις επιλογές που έχει από Ελλάδα. Εντός του Σαββατοκύριακου αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Ακούγεται ότι το «τριφύλλι» του έχει κάνει την καλύτερη πρόταση εντός των συνόρων.

Την Τετάρτη υπήρξε δημοσίευμα για τον Ρικάρντο Ροντρίγκεζ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Τορίνο και αυτήν την περίοδο αγωνίζεται με την Ελβετία στα γήπεδα της Γερμανίας για το Euro 2024. Πάντως, όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, δεν υπάρχει θέμα για τον 31χρονο ποδοσφαιριστή.

Όπως δεν απασχολεί ούτε και ο Μπαρμπόσα. Την πληροφορία ότι οι «πράσινοι» προορίζουν τον ποδοσφαιριστή της Φλαμένγκο για αντικαταστάτη του Φώτη Ιωαννίδη μετέφερε ο γνωστός ρεπόρτερ, Μπρούνο Αντράντε. Ωστόσο, αυτό το σενάριο δεν δείχνει να έχει βάση, αφού καταρχάς ο Έλληνας φορ δεν είναι προς πώληση και κάπως έτσι παύει να τίθεται θέμα. Ο «Γκαμπιγκόλ» αγωνίζεται από το 2019 στη Φλαμένγκο μετρώντας 145 γκολ σε 274 συμμετοχές, συν 39 ασίστ.