Στη βάση τους επέστρεψαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού (πλην των διεθνών), οι οποίοι υποβλήθηκαν σε αιματολογικές εξετάσεις και εργομετρικά και γνωρίστηκαν με τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε σήμερα (17/06) τη δουλειά ενόψει της νέας χρονιάς. Οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο Κορωπί για να γνωριστούν με τον Ντιέγκο Αλόνσο, αλλά και για τα εργομετρικά και τις ιατρικές εξετάσεις.

Από τη συγκέντρωση έλειπαν οι διεθνείς Σπόραρ,Τσέριν, Βέρμπιτς, Κλεϊνχέισλερ, Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς, Λημνιός, Κώτσιρας αλλά και οι Μπάλντοκ και Αράο που εξασφάλισαν επιπλέον μέρες άδειας.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει: Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (17/06) στο Κορωπί. Οι παίκτες της Τριφυλλιού γνώρισαν τον νέο προπονητή της ομάδας, Ντιέγκο Αλόνσο και στη συνέχεια υποβλήθηκαν σε αιματολογικές εξετάσεις.

Επειτα, οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε γκρουπ, προκειμένου να περάσουν από τα καθιερωμένα εργομετρικά τεστ.

Από την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας έλειπαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Σπόραρ,Τσέριν, Βέρμπιτς, Κλεϊνχέισλερ, Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς, Λημνιός, Κώτσιρας άλλα και οι Μπάλντοκ και Αράο, οι οποίοι έχουν πάρει έξτρα ημέρες άδεια“.