Το νικητή του ζευγαριού Σέριφ Τιρασπόλ (Μολδαβία) – Ζίρε (Αζερμπαϊτζάν) θα αντιμετωπίσει η Πάφος FC στον Β’ Προκριματικό Γύρο του Γιουρόπα Λιγκ όπως αναδείχθηκε στη σημερινή κλήρωση, στο ενδεχόμενο που περάσει πρωτίστως το εμπόδιο της Έλφσμποργκ στον Α’ Προκριματικό της διοργάνωσης!
Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 25 Ιουλίου εκτός έδρας και ο επαναληπτικός την 1η Αυγούστου στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ». Ιδού η ανάλυση των πιθανών αντιπάλων της παφιακής ομάδας:

ΣΕΡΙΦ: Τερμάτισε στη 2η θέση του περσινού πρωταθλήματος, πίσω από την Πέτροκουμπ. Είναι μακράν η πιο πετυχημένη ομάδα της χώρας τα τελευταία χρόνια, έχοντας κατακτήσει 21 πρωταθλήματα από το 2001! Το 2021 έγινε η πρώτη ομάδα της Μολδαβίας που συμμετείχε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, πετυχαίνοντας ίσως τη μεγαλύτερη έκπληξη όλων των εποχών στη διοργάνωση κερδίζοντας τη Ρεάλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με 2-1. Έδρα της είναι η «Sheriff Arena», χωρητικότητας 12,746 θέσεων.

ΖΙΡΕ: Τερμάτισε πέρυσι στη 2η θέση του πρωταθλήματος Αζερμπαϊτζάν με 58 βαθμούς, πολύ πίσω από την πρωταθλήτρια Καραμπάχ που είχε 83. Μετράει μόλις 10 χρόνια ζωής, καθώς ιδρύθηκε το 2014. Έδρα της είναι το «Zira Olympic Sport Complex Stadium», χωρητικότητας μόλις 1500 θέσεων. Θα συμμετάσχει μόλις για 3η φορά στην Ευρώπη. Το 2022-23 αποκλείστηκε στον Β’ Προκριματικό του Κόνφερενς από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ το 2017-18 αποκλείστηκε στον Β’ Προκριματικό του Γιουρόπα από τη ρουμάνικη Άστρα Γκιουργκίου.