Η Πάφος FC προχώρησε στη σύναψη επαγγελματικού συμβολαίου με δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Πρόκειται για τον Γιώργο Κολότα και Χρίστο Εύζωνα, που αμφότεροι αγωνίζονταν στην Κ-19 της ομάδας.
Αναλυτικά:
«Η ομάδα μας ανακοινώνει την σύναψη επαγγελματικού συμβολαίου με το νεαρό ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας μας και της ομάδας Κ19, Γιώργο Κολότα.
Ο Γιώργος 18 ετών, (15/03/2006) οποίος αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου. Έχει ξεχωρίσει με την απόδοση του και αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας Κ19, κατακτώντας το περσινό Double Κ19 και το φετινό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Κ19.
Τον Σεπτέμβριο του 2023 αγωνίστηκε στο UEFA Youth League με τα χρώματα της ομάδας νέων, είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Κ19, ενώ συμμετείχε και σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας.
Θα βρίσκεται επίσης στην αποστολή της ομάδας ανδρών, η οποία αναχωρεί αυτό το Σάββατο για την Αυστρία όπου και θα διεξαχθεί το βασικό μέρος της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.
Στόχος της ομάδας μας είναι να κρατήσουμε κοντά μας και να δώσουμε κίνητρα σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται από την Ακαδημία μας και έχουν προοπτική ανέλιξης, με μακροπρόθεσμο στόχο την στελέχωση της πρώτης ομάδας με οσο το δυνατόν περισσότερα δικά μας παιδιά. Αποδεικνύεται επίσης με τον καλύτερο τρόπο η αξιόλογη δουλειά που επιτελείται και ο επαγγελματισμός με τον οποίο λειτουργεί η Ακαδημία μας.
Ευχόμαστε στον Γιώργο τα καλύτερα για το μέλλον, με την ευχή να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο την ευκαιρία που του δίνεται.


Ένας ακόμα νεαρός ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας μας και της ομάδας Κ19, υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα.
Ο λόγος για τον Χρίστο Εύζωνα, 19 ετών (21/04/2005) οποίος αγωνίζεται ως μέσο-αμυντικός. Ο Χρίστος αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας Κ19, και πρωταθλητής Κ19 για το πρωτάθλημα που μόλις ολοκληρώθηκε. Κατά την περίοδο 2022-23 αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ιταλικής SPAL Κ18 όπου επίσης κατέκτησε το πρωτάθλημα Ιταλίας Κ18.
Τον Σεπτέμβριο του 2023 αγωνίστηκε στο UEFA Youth League με τα χρώματα της ομάδας νέων, είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα νέων, ενώ συμμετείχε και σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας.
Θα βρίσκεται επίσης στην αποστολή της ομάδας ανδρών, η οποία αναχωρεί αυτό το Σάββατο για την Αυστρία όπου και θα διεξαχθεί το βασικό μέρος της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.
Ευχόμαστε στον Χρίστο τα καλύτερα για το μέλλον, με την ευχή να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο την ευκαιρία που του δίνεται».