Η Ίντερ Μαϊάμι διαθέτει αρκετούς σπουδαίους πρώην ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα, με τον Λιονέλ Μέσι να συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα, ωστόσο πλέον η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ φέρεται να εξετάζει έναν πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, τον Ράφαελ Βαράν, με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ομάδα του MLS εξετάζει σοβαρά τη περίπτωση του Γάλλου αμυντικού παρά τους πολλαπλούς τραυματισμούς που υπέστη στη τελευταία του σεζόν στο Ολντ Τράφορντ. Ο 31χρονος συμμετείχε σε μόλις 32 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις για τους «Κόκκινους Διαβόλους», όμως παρά τις ανησυχίες για τη φυσική του κατάσταση, η Ίντερ Μαϊάμι επιθυμεί να προσθέσει τον έμπειρο παίκτη στο ρόστερ της.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βαράν έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2021 με αμοιβή 340.000 λίρες την εβδομάδα και αυτός είναι ένας από τους λόγους που οδήγησαν τον αγγλικό σύλλογο στην απόφαση να μην ανανεωθεί το συμβόλαιό του.
Ο Γάλλος ίσως χρειαστεί να μειώσει ως έναν βαθμό τις απολαβές του, ωστόσο δίχως αμφιβολία η περίπτωσή δεν θα είναι «αναίμακτη»-οικονομικά μιλώντας- για την ομάδα του Μέσι.