Ο Ουαγκέ, ο δεξιός μπακ της Ανόρθωσης, έκανε δηλώσεις σε ιστοσελίδα της Σενεγάλης και μεταξύ άλλων σχολίασε και την παρουσία του στον σύλλογο της Αμμοχώστου. Δείτε τι ανέφερε:

«Ανέκτησα αυτοπεποίθηση χάρη στην οικογένειά μου. Πραγματικά πάλεψα για να επιστρέψω και να παίξω ξανά ποδόσφαιρο. Χρειάστηκε πολύ κουράγιο και δουλειά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μετά από ένα χρόνο και έξι μήνες, άρχισα να έχω ελπίδες να μπορέσω να επιστρέψω στα γήπεδα. Αλλά όταν πήγα στην Κροατία, μερικές φορές ένιωθα πόνο κατά τη διάρκεια των αγώνων. Αλλά έγινα ξανά ο εαυτός μου αυτή τη σεζόν. Όλα πάνε πολύ καλά, γιατί έχω παίξει πολλά ματς στην Ανόρθωση».

Για τον σοβαρό τραυματισμό του στον ΠΑΟΚ και πώς τον αντιμετώπισε:

«Την επόμενη μέρα, έκανα μαγνητική τομογραφία και ο γιατρός με ενημέρωσε ότι ήταν πολύ σοβαρό. Μετά μίλησα με τον ατζέντη μου και μετά επέστρεψα στη Μπαρτσελόνα. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Έλαβα μηνύματα από παντού ακόμα και από την οικογένειά μου, κάποιοι μου έλεγαν ότι τελείωσε, ότι δεν θα μπορέσω να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο.

Από την πλευρά μου, ακόμα κι αν ήξερα ότι ήταν σοβαρό και ότι θα μπορούσε να τελειώσει την καριέρα μου, κατά βάθος ήξερα και είχα ελπίδες να επιστρέψω και να παίξω ξανά. Ήταν πραγματικά δύσκολο, αλλά οι γιατροί της Μπάρτσα με βοήθησαν πολύ, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Ο γιατρός του ΠΑΟΚ μου είπε πραγματικά ότι τελείωσε, αλλά στη Βαρκελώνη, ο Ραμόν Κουγκάτ, με άφησε να ξέρω ότι θα μείνω εκτός δράσης για τουλάχιστον 10 μήνες. Έκανα τρεις επεμβάσεις στο ίδιο πόδι. Υπήρχαν μερικές μικρές επιπλοκές, αλλά διαχειρίστηκαν την κατάσταση. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, αλλά με την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου, χαλάρωσα λίγο».

ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΟΥΑΓΚΕ