Ο Μάικλ Ολίσε στις επαφές που είχε με τους ανθρώπους της Τσέλσι δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να συμφωνήσει μαζί τους για να μετακομίσει στο «Στάμφορντ Μπριτζ»! Σειρά παίρνουν οι διαπραγματεύσεις των εμπλεκόμενων ομάδων ώστε ο παίκτης να βάλει την μπλε φανέλα.
Ο 22χρονος εξτρέμ αποτέλεσε έναν εκ των διακριθέντων για την Κρίσταλ Πάλας την περασμένη αγωνιστική περίοδο με την ταχύτητα, την ντρίμπλα και τα τελειώματά του.
Και αυτές οι τελευταίες ώρες, από το απόγευμα της Πέμπτης και μετά, έφεραν καταιγισμό εξελίξεων. Η Τσέλσι εμφανίστηκε πιο αποφασιστική απ’ όλες τις ομάδες που προσέγγισαν την Πάλας για να συζητήσουν με τον παίκτη κι έτσι φαίνεται πως… το νερό έχει μπει στ’ αυλάκι.
Γίνεται λόγος γι’ απόλυτη συμφωνία των «μπλε» με τον Ολίσε για να συνεργαστούν από το φετινό καλοκαίρι, με τον Άγγλο winger να έχει γίνει αποδέκτης ενδιαφέροντος και από τις Νιούκαστλ και Μπάγερν Μονάου.
Οι «αετοί» αξιώνουν περί τα 60 εκατομμύρια για να παραχωρήσουν τον παίκτη και στην Τσέλσι θεωρούν πως τις επόμενες μέρες θα έχουν καταφέρει να πετύχουν το ιδανικό deal.