Οι μεγάλες μάχες στο Euro τώρα αρχίζουν, με τους πρώτους αγώνες της φάσης των «16» το Σάββατο (29/6) να κόβουν την ανάσα.

*          Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Η αυλαία των νοκ άουτ στο Euro ανοίγει με τη φάση των «16» και μαζί αρχίζουν οι… τελικοί στη διοργάνωση, καθώς από εδώ και πέρα δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για λάθος.

Στο Βερολίνο λαμβάνει χώρα η πρώτη αναμέτρηση των νοκ άουτ ανάμεσα σε Ελβετία και Ιταλία (19:00). Οι δύο ομάδες τερμάτισαν στη δεύτερη θέση σε Α’ και Β’ όμιλο αντίστοιχα και έκλεισαν ραντεβού που θα κρίνει ποια εκ των δύο θα συνεχίσει στα προημιτελικά.

Οι «ατζούρι» θέλουν να συνεχίσουν για την υπεράσπιση των σκήπτρων τους προερχόμενοι από μια πρώτη φάση όπου μέτρησαν μία νίκη (2-1 με την Αλβανία), μία ήττα (1-0 από την Ισπανία) και μία ισοπαλία της τελευταίας στιγμής με την Κροατία (1-1) που τους έστειλε στα νοκ άουτ.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι προσπαθεί να βρει σταθερότητα στην απόδοσή της τώρα που τη χρειάζεται περισσότερο και για να προχωρήσει θα χρειαστεί να «λυγίσει» την πάντα αξιόμαχη Ελβετία, η οποία στον όμιλο νίκησε την Ουγγαρία (3-1) πριν μείνει στο 1-1 με Σκωτία και Γερμανία, χάνοντας στο φινάλε τη νίκη πρωτιάς με τους οικοδεσπότες.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται ξανά σε τελική φάση μετά το 3-0 των Ιταλών στο προηγούμενο Euro που είναι και η μοναδική εκ των 6 τελευταίων αναμετρήσεών τους που είχε νικητή. Να λήξει ισόπαλο το 90λεπτο είναι στο 3.00.

Άλλο ένα εισιτήριο των προημιτελικών κρίνεται στο Ντόρτμουντ όπου η Γερμανία περιμένει τη Δανία (22:00).

Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν χάρη στο γκολ του Φίλγκρουγκ στο τέλος έσωσε τον βαθμό απέναντι στην Ελβετία και μαζί το αήττητο και την πρωτιά του Α’ ομίλου μετά το 2/2 που είχε πετύχει με Σκωτία (5-1) και Ουγγαρία (2-0).

Στην άλλη πλευρά οι Δανοί αποδείχθηκαν πολύ σκληροί και επιβίωσαν από τον Γ’ όμιλο με 3/3 ισοπαλίες κόντρα σε Σλοβενία (1-1), Αγγλία (1-1) και Σερβία (0-0) κατακτώντας την δεύτερη θέση για… μία κίτρινη κάρτα στην ισοβαθμία.

Η «νασιονάλμανσαφτ» έχει τον αέρα του φαβορί, αλλά μόνο μία νίκη στις 6 τελευταίες μονομαχίες με τη Δανία. Στόχος της είναι να μπει δυνατά και να πάρει από την αρχή το πάνω χέρι, έχοντας σκοράρει σε 5/6 ημίχρονα ως τώρα. Να επικρατήσει από το πρώτο ημίχρονο προσφέρεται στο 2.50.

 

 

Τέλος, ανάμεσα      στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

 

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.COM.CY/INFO/OROI-EGGRAFIS-XWRIS-KATATHESI.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών. 

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy