Στην ΑΕΛ πλέον έφτασε η ώρα που θα σκάσουν οι πρώτες ανακοινώσεις από την ξένη αγορά. Ήδη ο Ιβάν Τρισκόφσκι πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής της ομάδας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Η έλευση του Σκοπιανού φορ, σημαίνει ότι ο Μίντσιεφ είτε θα πωληθεί, είτε θα παραχωρηθεί ως δανεικός σε άλλη ομάδα. Ο Τρισκόφσκι δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στο πρωτάθλημα μας καθώς έχει ματώσει ουκ ολίγες φορές τα δίχτυα αντιπάλων ομάδων.
Τα 140 γκολ με τις φανέλες των ΕΝΠ, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ σε 301 συμμετοχές στο πρωτάθλημα λένε πάρα πολλά. Και μπορεί να έχει πατήσει τα 37 του χρόνια αλλά παραμένει μια σημαντική λύση αν χρειαστεί να αγωνιστεί.
Οι γαλαζοκίτρινοι είναι κοντά στο να ανακοινώσουν και τον Ντίλαν Ουεντραόκο. Ο 25χρoνος κεντρικός αμυντικός με καταγωγή από την Μπουρκίνα Φάσο, αγωνιζόταν στην Ελβετική Λοζάνη την περίοδο που μας πέρασε ενώ είχε και πέρασμα από τον Απόλλωνα την περίοδο 2018/19. Σε μια άλλη εξέλιξη ο Ανδρέας Μακρής αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026, καθώς το υφιστάμενο λήγει σε ένα χρόνο.

Αριστείδου Μιχαήλ