“Τρέλα” για τον αρχισκόρερ των Πρασίνων, που έκανε μία ονειρική χρονιά με 23 γκολ και 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας βάλει όλη την Ευρώπη στην… πρίζα.
Ο άσος του Τριφυλλιού αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα και παρά το έντονο πρέσινγκ που δέχεται ο Παναθηναϊκός για την πώλησή του, αρνείται πεισματικά να ενδώσει στις προτάσεις που του έγινε γίνει, εν μέσω χορού εκατομμυρίων για χάρη του.
Τη στιγμή που στην Πορτογαλία η Σπόρτινγκ φιλοδοξεί να τον κάνει δικό της με ένα ποσό της τάξης των 20 εκατ. ευρώ, το οποίο πάντως ακόμη δεν έχει “πιάσει”, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας αρνούνται ακόμα μεγαλύτερα ποσά!
Το SDNA είχε αποκαλύψει πρόσφατα πως εκτός από τη Γουέστ Χαμ, υπάρχει αγγλικό ενδιαφέρον και από τη Φούλαμ. Παρά ταύτα δεν είναι οι μοναδικές ομάδες στο Νησί που “ζαχαρώνουν” τον διεθνή επιθετικό.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός δέχτηκε πρόταση και από την Ίπσουιτς, η οποία μάλιστα πρόσφερε 22 εκατ. ευρώ για τον 24χρονο άσο, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση!
Η αγγλική ομάδα επέστρεψε μόλις στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 22 χρόνια κι έχει φυσικά ένα πολύ γερό πορτοφόλι, αφού μην ξεχνάμε πως οι ομάδες που ανεβαίνουν στην μεγάλη κατηγορία παίρνουν ένα αστρονομικό πριμ ύψους σχεδόν 200 εκατ. ευρώ!
Παρά ταύτα ο Παναθηναϊκός έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη για τον Ιωαννίδη και το δείχνει έμπρακτα. Θέλει πάση θυσία να τον κρατήσει και αν αποφασίσει τελικά να τον πουλήσει, θα το κάνει μόνο για μία πρόταση που… δεν θα μπορεί να αρνηθεί.