Το ιστορικό της Λίβερπουλ με τους προπονητές και η θέση στην οποία κατατάσσεται ο Άρνε Σλοτ στα χρονικά του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, κάνουν την Τσέλσι να αισθάνεται… αμήχανα στη δική της καταμέτρηση των ανθρώπων που έχουν περάσει από τον πάγκο μονάχα τον 21ο αιώνα!

Ο Σλοτ έχει ανακοινωθεί από τους «κόκκινους» και η συνεργασία του με το κλαμπ είχε ημερομηνία εκκίνησης την 1η Ιουνίου.

Ο Ολλανδός ανέλαβε στη θέση του Κλοπ που έκλεισε το δικό του, τεράστιο και απόλυτα επιτυχημένο, κύκλο στο κλαμπ.

Είναι ο κατά σειρά 22ος κόουτς σε ολόκληρη την ιστορία της Λίβερπουλ, από το 1892 και μετά! Το νούμερο προφανώς και φαντάζει απίστευτα μικρό και ειδικά αν μπορέσουμε να τοποθετήσουμε ακριβώς δίπλα τα ελληνικά δεδομένα, οι 22 προπονητές φαντάζουν εξαιρετικά λίγοι.

Υπάρχει, όμως, ένα κλαμπ της Πρέμιερ που έρχεται στο μυαλό όλων μονομιάς, όποτε γίνεται κουβέντα για ταχύτατες αλλαγές προπονητών και μηδενική ανοχή των αφεντικών στην προσπάθεια ολοκλήρωσης των πρότζεκτς.

Σωστά μαντέψατε. Η Τσέλσι! Οι «μπλε» του Λονδίνου τον 21ο αιώνα, δηλαδή με έναρξη μερικά χρόνια προτού περάσει στα χέρια του Ρομάν Αμπράμοβιτς, έχει αλλάξει όσους προπονητές μετρά σε ολόκληρη την ιστορία της η Λίβερπουλ!

Οι 22 τεχνικοί καταμετρώνται από την εποχή του Ρανιέρι, το 2000 και μετά, με τελευταίο τον Έντσο Μαρέσκα που καλείται να πάρει το «τιμόνι» στα χέρια του μετά και το «διαζύγιο» με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο.