Η σεζόν τελείωσε κι ο Ερυθρός Αστέρας βάζει πλέον μπροστά για τη μεταγραφική του ενίσχυση.

Μία ημέρα μετά από το άδοξο φινάλε στους τελικούς του σερβικού πρωταθλήματος, ο Ερυθρός Αστέρας πήρε σε μία τελετή μπροστά σε 1500 οπαδούς του το τελευταίο τρόπαιο της χρονιάς.

Προπονητικό team και αθλητές αποθεώθηκαν, με τον πρόεδρο του τμήματος να μιλάει αμέσως μετά σε συνέντευξη Τύπου και να επιβεβαιώνει τις φήμες και τις πληροφορίες, τα δημοσιεύματα για τις μεταγραφικές βόμβες που ενεργοποιεί η ομάδα του Βελιγραδίου.

Ούρος Πλάβσιτς και Ρόκας Γκιεντράιτις είναι δεδομένοι, με τον Γιάγκο ντος Σάντος βρισκόμαστε στις λεπτομέρειες. Εδώ και έναν μήνα δουλεύουμε για τα ονόματα που ακούτε, θα υπάρξουν κι άλλες μεταγραφές για να ικανοποιήσουμε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο” είπε ο Νέμανια Τσόβιτς, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα για τους Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, Αϊζέια Κάναν, Νικόλα Κάλινιτς.

Από εκεί και πέρα, ο Τσόβιτς άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τον Άνταμ Χάνγκα που έχει έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιό του, αλλά και για τον Μίλος Τεοντόσιτς που δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα παραμείνει στο μπάσκετ ή αν θα γράψει τον επίλογο στην τεράστια καριέρα του.

Η ομάδα του Βελιγραδίου τερμάτισε στη 16η θέση της EuroLeague, με ρεκόρ 11-23. Ωστόσο, έχει οκτώ σερί νίκες απέναντι στην Παρτίζαν, με αποτέλεσμα η γεύση στο φινάλε της περιόδου να μην είναι και τόσο πικρή.