Ο Παναθηναϊκός AKTOR ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο τη φετινή χρονιά επιστρέφοντας και στον θρόνο του στο ελληνικό μπάσκετ μετά την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης στο Βερολίνο.
Οι «πράσινοι» γλέντησαν μαζί με τα δύο τρόπαιά τους το βράδυ του Σαββάτου και οι παίκτες θα μαζέψουν τις βαλίτσες τους είτε για διακοπές, είτε για τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες.
Το διοικητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού και ο Εργκίν Αταμάν, ωστόσο, έχουν πολλή δουλειά, καθώς ήδη έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Οι κινήσεις δεν θα είναι τόσες πολλές, όσο πέρυσι, αλλά λίγες και ποιοτικές, ώστε ο Πρωταθλητής Ευρώπης να γίνει ακόμα καλύτερος.
Και μια κομβική είναι αυτή του point guard. Ο Λούκα Βιλντόζα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, καθώς δεν πρόσφερε όσα περίμεναν όλοι, ενώ και ο ίδιος δεν είναι ικανοποιημένος με τον ρόλο και τον χρόνο του και ψάχνει την επιστροφή του στη Σερβία.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal από το Ισραήλ, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη την κίνησή του για να πυροδοτήσει την πρώτη βόμβα, με τον Λορέντζο Μπράουν!
Όπως αναφέρουν αυτές οι πηγές, ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να φύγει αυτό το καλοκαίρι από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και ήδη το Τριφύλλι του Αταμάν του έχει κάνει μια πολύ καλή προσέγγιση για 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Για τον παίκτη είχε γραφτεί πως υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες της EuroLeague, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, ο Ερυθρός Αστέρας και ο Ολυμπιακός, με τον Παναθηναϊκό να έχει κάνει δυναμική κίνηση σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ώστε να κλείσει άμεσα το θέμα.
Ο Λορέντζο Μπράουν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν εξαιρετικός, κάνοντας μια τρομερή σειρά playoffs απέναντι στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν. Συνολικά μέτρησε 13.2 πόντους, 2.8 ριμπάουντ, 6.1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 13,1 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.