Ένα τρομερό σκηνικό θα βιώσει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αφού η Παρτίζαν απέκτησε τον Μάριο Νάκιτς (23 χρονών, 2.02 μέτρα), κάτι που σημαίνει ότι ο Ζοτς θα έχει την ευκαιρία να προπονήσει τον γιο του πρώην παίκτη του, Ίβο Νάκιτς, τον οποίο είχε υπό τις οδηγίες του το 1992, πάλι στην Παρτίζαν.

Καταλαβαίνει κάποιος ότι είναι πολλά χρόνια στον χώρο όταν πλέον αρχίζει να προπονεί τους γιους πρώην παικτών του. Αυτό σίγουρα το καταλαβαίνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αφού την νέα σεζόν αναμένεται να βιώσει ένα απίθανο σκηνικό: Θα έχει υπό τις οδηγίες του τον γιο ενός πρώην παίκτη του, στην ίδια ομάδα, με απόσταση 32 χρόνων!

Ο λόγος για τον Μάριο Νάκιτς (23 χρονών, 2.02 μέτρα), την απόκτηση του οποίου ανακοίνωσε η Παρτίζαν από την Ιγκοκέα. Ο νεαρός φόργουορντ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Ρεάλ. Αυτό που κάνει ιδιαίτερη την ιστορία του ωστόσο είναι ότι πρόκειται για τον γιο του Ίβο Νάκιτς (58 χρονών, 2.00 μέτρα), με τον οποίο αρχικά ο Ομπράντοβιτς υπήρξε συμπαίκτης στην Παρτίζαν από τα μέσα της δεκαετίας του 80 έως το 1991 και κατόπιν τον είχε παίκτη την σεζόν 1991/92, όταν η σερβική ομάδα κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (νυν EuroLeague)!

Πρόκειται αν μη τι άλλο για ένα ιδιαίτερο σκηνικό, με τον Ομπράντοβιτς σίγουρα να έχει πολλές ιστορίες να μοιραστεί με τον Μάριο Νάκιτς σχετικά με τον πατέρα του.